Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876
Reseveringen
SHOP domein nieuwe extensie beschikbaar
20-09-2016 00:00:00

.SHOP domeinextensie nieuwe kansen

Voor eigenaren van een webshop of van een fysieke winkel biedt de .SHOP domeinextensie nieuwe kansen. Bezoekers (her)kennen direct het doel van de website met een .SHOP domeinextensie. Ook biedt het de mogelijkheid om nieuwe domeinen te registreren die nu voor .NL of .COM al vergeven zijn aan anderen. Google indexeert een domein dat aansluit bij de producten of merken die u verkoopt in de webshop vaak beter in de zoekresultaten.

Beperkingen in uw keuze voor een .SHOP domein zijn:

  • Alle domeinnamen die uit 1 of 2 letters bestaan zijn gereserveerd voor landen of territoria en kunnen door u dus niet worden geregistreerd.
  • Houders van een merk zoals Coca Cola hebben hun handelsmerk vaak al gereserveerd. Zij hebben te allen tijde voorrang op een derde die betreffend domein wil registreren.
  • Midden- en liggende streepjes als eerste of laatste positie van de domeinnaam zijn niet toegestaan. Twee midden- of liggende streepjes na elkaar zijn niet toegestaan.
  • De registrar weigert domeinnamen die beledigend of racistisch zijn.

Let op: 

Webburo Online Services kan geen garanties geven dat uw domein ook daadwerkelijk op uw naam wordt geregistreerd. Indien dit onverhoopt het geval is bent u vanzelfsprekend geen vergoeding verschuldigd aan Webburo Online Services.

Vanzelfsprekend kunt u uw eigen .SHOP domein ook registeren via Webburo: neem vandaag nog contact met ons op !