Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is per 25 mei 2018 van toepassing. Dat betekent dat er identieke privacywetgeving en regels gelden voor alle landen van de Europese Unie. De oude Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) geldt dan niet meer.

Bescherming van persoonsgegevens vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming

De nieuwe wet is een stuk strenger dan de WBP. Eigenlijk is de Algemene Verordening Gegevensbescherming op vrijwel alle onderdelen een logische wet, waarbij op papier komt te staan hoe ondernemers om moeten gaan met de ontvangen persoonsgegevens.

Webburo heeft gecertificeerde datacentra die voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Webburo voldoet zelf volledig aan de reeds bestaande en nieuwe eisen die gesteld worden aan hostingproviders en dataverwerkers. Wij hebben bijvoorbeeld ook dergelijke afspraken met onze datacentra welke volledig gecertificeerd zijn en dus voldoen aan bepaalde eisen en we werken niet met partijen buiten de Europese Unie.

Neem zelf ook passende technische en organisatorische maatregelen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

U verwerkt als website eigenaar natuurlijk ook gegevens van uw klanten. Hiervoor geldt dat u zelf “passende technische en organisatorische maatregelen” moet nemen om de bij u opgeslagen gegevens te beschermen. U kunt hierbij denken aan het tijdig door ons laten installeren van een SSL certificaat om uw website te beveiligen.

Webburo heeft gecertificeerde datacentra die voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd. U kunt ook contact met ons opnemen.

Presentatie van de mogelijkheden

We geven u graag een presentatie van uw online mogelijkheden. Samen kunnen we de ideale online strategie bepalen die past bij uw bedrijf. Wij adviseren u welke oplossingen goed werken voor andere tevreden klanten van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek op uw bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo met Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Neem contact met ons op

Interesse in

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl