Bestaande templates voor websites

Webburo Online Services biedt haar klanten een totale oplossing vanaf de start tot het live zetten van uw website, onder andere met haar eigen bestaande templates. We vullen de websites voor u met uw teksten, foto’s, video’s en formulieren. We kunnen voor uw website een uniek en persoonlijke design ontwerpen. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. U kunt kosten besparen op uw website door gebruik te maken van één van onze bestaande templates en reeds ontworpen websdesigns. We hebben diverse succesvolle eigen Webburo WP WordPress thema websites (WordPress Templates) ontwikkeld, waarin ook de centrale plug ins van Webburo zijn opgenomen.

Demonstratie van de mogelijkheden van bestaande templates

Onderstaand vindt u de informatie over onze bestaande templates. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden klanten van Webburo. Referenties vindt u hier ! Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Bestaande templates voor WordPress websites

Webburo programmeert de websites voor haar klanten met in eigen beheer gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op de software van WordPress. Het gros van de techniek hebben we dus zelf in huis. In incidentele gevallen gebruiken we WordPress plug ins van derden. Doordat we de basis techniek als gecentraliseerde software hebben geprogrammeerd, kunnen we de beveiliging van uw website beter garanderen en zijn de updates van de software sneller en eenvoudiger door te voeren.

Plan van aanpak voor bestaande templates

De website wordt volledig in de eigen look and feel van uw bedrijf opgeleverd. Hierbij kunnen de teksten, foto’s, logo’s en kleuren worden aangepast naar de eigen huisstijlen en voorkeuren van uw bedrijf, maar de technische opbouw van de website blijft dan identiek aan de bestaande template website. De website is ook reeds responsive opgemaakt, m.a.w. de website schaalt mee op basis van het apparaat waarop de gebruiker deze bekijkt.

De template webdesign website die past bij uw bedrijf

Algemene website van Webburo

Webburo heeft bestaande templates gemaakt, die voor elk bedrijf, vereniging of instelling te gebruiken is. Er kunnen diverse plug ins aan en uit gezet worden. U kunt dus voor elk budget een mooie website door ons laten maken. Ook kunt u de bouw van de website gefaseerd uit laten voeren. Op het fundament van de Webburo WP template kunnen alle plug ins worden aangesloten. De basis van uw website blijft dus identiek als u deze wilt uitbreiden met aanvullende functionaliteit. Het basis voorbeeld vindt u op onze eigen basis template.

Projecten website van webburo

Het bestaande Webburo WordPress template voor projecten is zoals de naam al aangeeft uitermate geschikt voor het online presenteren van projecten, maar ook voor producten. Bouwbedrijven geven op hun websites een overzicht van hun nieuw gebouwde huizen en de verbouwingen met diverse foto’s per project en een tekst met toelichting. De klanten krijgen zodoende een goede indruk van hun werkzaamheden. In de projecten website template is een duidelijk offerte-aanvraagformulier opgenomen, waarin diverse extra velden kunnen worden opgenomen met bijvoorbeeld vragen over de aanstaande bouw of verbouwing. De projecten template is beschikbaar met een fotopresentatie of een videopresentatie van de projecten of producten.

Informatieve website van webburo

Heeft uw bedrijf informatie of nieuwsberichten te melden en wilt u een professionele en moderne WordPress website ? Dan is de informatie website template iets voor u. Dit webdesign wordt gebruikt voor verhuurders zonder reserveringssysteem, technische bedrijven, detailhandel, fysiotherapeuten en overige bedrijven. Standaard is er een Facebook koppeling op de homepage ingebouwd die automatisch de nieuwste berichten toont. Ook heeft dit template een foto-album. Er is ook een professionele mogelijkheid om uw medewerkers te presenteren op de website.

Onepage website van webburo

Wilt u een eenvoudige, duidelijke en effectieve WordPress website ? Een professioneel online visitekaartje van uw bedrijf op internet ? Dan is de onepage website template iets voor u. Dit webdesign wordt gebruikt voor adviesbureaus, zakelijke dienstverleners en overige bedrijven.

Restaurant website van webburo.nl

Restaurants hebben hun eigen WordPress template bij Webburo. Hierin wordt gebruik gemaakt van veel fotobeelden, zodat de potentiële klant van een restaurant in de goede stemming wordt gebracht om direct een reservering te plaatsen. Online reserveren van het restaurant kan via een eigen contactformulier op de website, via een eigen reserveringssysteem van Webburo, maar ook via de plug in van the Fork.

Persoonlijke telefonische helpdesk voor bestaande templates

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

bestaande templates van zelf gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op WordPress

De website staat live

Na het live op internet plaatsen van uw website kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords en online marketing.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl