Succesvolle bestaande webdesign templates voor websites

Webburo Online Services biedt haar klanten een totale oplossing vanaf de start tot het live zetten van uw website. We vullen de websites voor u met uw teksten, foto’s, video’s en formulieren. We kunnen voor uw website een uniek en persoonlijke design ontwerpen. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. U kunt kosten besparen op uw website door gebruik te maken van één van onze bestaande en reeds ontworpen websdesigns. We hebben diverse succesvolle eigen WordPress themas websiets (WordPress Templates) ontwikkeld, waarin ook de centrale plug ins van Webburo zijn opgenomen. Webburo heeft een aantal gecentraliseerde oplossingen geprogrammeerd, zodat onder andere de beveiliging van uw website beter te garanderen is en de updates van de software sneller en eenvoudiger zijn door te voeren. 

Plan van aanpak van een bestaande template website

De website wordt volledig in de eigen look and feel van uw bedrijf opgeleverd. Hierbij kunnen de teksten, foto’s, logo’s en kleuren worden aangepast naar de eigen huisstijlen en voorkeuren van uw bedrijf, maar de technische opbouw van de website blijft dan identiek aan de bestaande template website. De website is ook reeds responsive opgemaakt, m.a.w. de website schaalt mee op basis van het apparaat waarop de gebruiker deze bekijkt. 

De template webdesign website die past bij uw bedrijf

 

projecten website van webburo

Het bestaande Webburo WordPress template voor projecten is zoals de naam al aangeeft uitermate geschikt voor het online presenteren van projecten, maar ook voor producten. Bouwbedrijven geven op hun websites een overzicht van hun nieuw gebouwde huizen en de verbouwingen met diverse foto’s per project en een tekst met toelichting, zodat hun klanten een goede indruk krijgen van hun werkzaamheden. In de projecten website template is een duidelijk offerte-aanvraagformulier opgenomen, waarin diverse extra velden kunnen worden opgenomen met bijvoorbeeld vragen over de aanstaande bouw of verbouwing. De projectentemplate is beschikbaar met een fotopresentatie of een videopresentatie van de projecten of producten.
 

informatieve website van webburo

Heeft uw bedrijf meer informatie te melden dan een onepage website en wilt u een professionele en moderne WordPress website ? Dan is de informatie website template iets voor u. Dit webdesign wordt gebruikt voor verhuurders zonder reserveringssysteem, technische bedrijven, detailhandel, fysiotherapeuten en overige bedrijven. Standaard is er een Facebook koppeling op de homepage ingebouwd die automatisch de nieuwste berichten toont. Ook heeft dit template een foto-album.
 

onepage website van webburo

Wilt u een eenvoudige, duidelijke en effectieve WordPress website ? Een professioneel online visitekaartje van uw bedrijf op internet ? Dan is de onepage website template iets voor u. Dit webdesign wordt gebruikt voor adviesbureaus, zakelijke dienstverleners en overige bedrijven. 

restaurant website van webburo.nl

Restaurants hebben hun eigen WordPress template bij Webburo. Hierin wordt gebruik gemaakt van veel fotobeelden, zodat de potentiële klant van een restaurant in de goede stemming wordt gebracht om direct een reservering te plaatsen. Online reserveren van het restaurant kan via een eigen contactformulier op de website, maar ook via de plug in van Couverts. 

De website staat live

Na het live op internet plaatsen van uw website kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords en online marketing.

De zekerheden van Webburo:

  • ervaring sinds 1999
  • betrokken medewerkers
  • full service begeleiding
  • persoonlijke helpdesk
  • betrouwbare servers
  • snel en compleet online
  • mooie responsive designs
  • oplevering met content
  • eigen tekstschrijvers
  • hoger in Google

Contactformulier

contactformulier