Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

ExpressionEngine

Succesvolle ExpressionEngine website

Met een Content Management Systeem (CMS) van ExpressionEngine kunt u uw website volledig op maat maken. ExpressionEngine stelt geen beperkingen aan de menustructuur of het design van de website. ExpressionEngine websites zijn snel en stabiel. De webtechniek is gebaseerd op de open source software CodeIgniter. De hoge snelheid (snelle laadtijd van de website) komt door de caching-module die ExpressionEngine heeft. De caching-optie slaat de website op bij bezoekers zelf. De laadtijd van de websites wordt hierdoor aanzienlijk verkort. ExpressionEngine websites zijn een stuk sneller dan WordPress websites.
ExpressionEngine is zeer geschikt om uitgebreide professionele websites te realiseren met een goede vindbaarheid in zoekmachines en een hoge conversie als doel.

CMS ExpressionEngine

De techniek van ExpressionEngine bestaat uit een Content Management Systeem (CMS) waarbij veel maatwerk oplossingen mogelijk zijn doordat het systeem volledig zelf door de programmeurs van Webburo is in te richten. Met ExpressionEngine kunnen zowel het front end als de back end van uw website volledig aan uw voorkeuren en die van uw klant worden aangepast. 
Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website wordt ExpressionEngine optimaal ingericht met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw website uitstekend wordt gevonden in de zoekmachine Google.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van een ExpressionEngine website van Webburo Online Services ? Neem vandaag nog contact met ons op !