Inloggen Content Management Systeem

Webburo Online Services heeft sinds 1999 meer dan 1500 websites gebouwd voor haar klanten in met name Noord en Oost Nederland. Dit zijn altijd Content Management Systemen waarmee MKB-ers zelf inloggen op hun website, webshop of reserveringssysteem en deze kunnen bijwerken. Webburo zorgt tijdens de start meestal voor het compleet vullen van de website met tekst, foto’s, video’s en producten voor de webshop of diensten in het reserveringssysteem. In het Content Management Systeem kunnen actuele gegevens of wijzigingen in de bestaande informatie makkelijk en snel zelf worden verwerkt.

Demonstratie van de mogelijkheden voor een website

Onderstaand vindt u de informatie over onze websites. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden website eigenaren van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Inloggen in het beheerssysteem

Inloggen voor reserveringssystemen in Webburo WP

Indien u een reserveringssysteem heeft van Webburo dat draait met het Content Management Systeem Webburo WP (gebaseerd op de software van WordPress) kunt u inloggen via www.domeinnaam.webburopreview.nl/wp-admin (na livegang is dit www.domeinnaam.nl/wp-admin). Tijdens de oplevering van het reserveringssysteem in WordPress heeft u een mail gekregen met uw inloggegevens. Indien u uw inlognaam of wachtwoord kwijt bent kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Inloggen voor websites in Webburo WP

Indien u een website heeft van Webburo die draait met het Content Management Systeem Webburo WP (gebaseerd op de software van WordPress) kunt u inloggen via www.domeinnaam.webburopreview.nl/wp-admin (na livegang is dit www.domeinnaam.nl/wp-admin). Tijdens de oplevering van de website in WordPress heeft u een mail gekregen met uw inloggegevens. Indien u uw inlognaam of wachtwoord kwijt bent kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Inloggen voor webshops in Webburo WP

Indien u een webshop heeft van Webburo die draait met het Content Management Systeem Webburo WP (gebaseerd op de software van WooCommerce) kunt u inloggen via www.domeinnaam.webburopreview.nl/wp-admin (na livegang is dit www.domeinnaam.nl/wp-admin). Tijdens de oplevering van de webshop in WooCommerce heeft u een mail gekregen met uw inloggegevens. Indien u uw inlognaam of wachtwoord kwijt bent kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Inloggen voor websites en webshops CosMoS 3.0

Indien u een website of een webshop heeft van Webburo die draait met het Content Management Systeem CosMoS 3.0 kunt u inloggen via jouwcosmos.nl. Tijdens de oplevering van de website of webshop CosMoS 3.0 heeft u een mail gekregen met uw inloggegevens. Indien u uw inlognaam of wachtwoord kwijt bent kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

CosMoS 3.0 is een verouderd systeem dat door Webburo wordt uitgefaseerd. De PHP versie 5.6 waarin CosMoS 3.0 is geprogrammeerd wordt inmiddels niet meer ondersteund met technische en beveiliging updates. Nieuwe websites bouwen we in PHP 8, die is weer volledig actueel.

Inloggen Content Management Systeem

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Neem contact met ons op

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl