Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

MailChimp

MailChimp is een gebruiksvriendelijke module voor nieuwsbrieven die door Webburo Online Services gekoppeld kan worden aan alle websites van onze klanten in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder. MailChimp is zeer geschikt voor MKB-ers, want tot 2.000 abonnees kunt u gratis en onbeperkt online nieuwsbrieven versturen. Webburo Online Services verzorgt eenmalig de grafische opmaak voor een standaard template, zodat u met dit basis design zelf nieuwsbrieven kunt samenstellen. Webburo kan ook voor elke nieuwsbrief een nieuw professioneel design voor u maken.

Online resultaten meten met MailChimp

Met MailChimp kunt u snel en makkelijk het effect van uw nieuwsbrief meten bij uw abonnees. Wat is het resultaat van een aanbieding in de nieuwsbrief en zorgt het voor een hogere conversie en meer omzet ? Bovendien krijgt u inzicht in hoe vaak een mail wordt geopend, wat het doorklikpercentage is naar uw website, op welk moment van de dag uw nieuwsbrief het meeste effect heeft en welke titels en acties de hoogste conversie en het meeste rendement opleveren.

Voordelen van MailChimp

Mailchimp is een gebruiksvriendelijke mailingmodule. In MailChimp kunt u zelf lijsten met contacten aanmaken, (doel)groepen indelen, inschrijfformulieren opmaken en toevoegen, een campagne opzetten en versturen en MailChimp koppelen aan uw Google Analytics account. U kunt snel en makkelijk een campagne aanmaken met meerdere periodieke gepersonifieerde mailingen. Ook kunnen koppelingen worden toegevoegd met diverse Social Media, zoals Facebook, Twitter en Linkedin.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de MailChimp nieuwsbrieven van Webburo Online Services ? Neem vandaag nog contact met ons op !