MailChimp of Brevo nieuwsbrieven

In het kader van klantenbinding, service, eventuele herhalingsaankopen en mond-tot-mond reclame is het verstandig om gebruik te gaan maken van een mailing module. U kunt een mailing module toevoegen aan uw website, webshop of reserveringssysteem. Hierin kunnen de de mailadressen van oude klanten en komende klanten gecategoriseerd worden opgenomen.

Keuze voor MailChimp of Brevo

We adviseren voor minder dan 500 ontvangers per maand gebruik te maken van MailChimp.
Let op: aan het gebruik van MailChimp kunnen gebruikerskosten verbonden zijn die aan MailChimp moeten worden voldaan bij het versturen van grote hoeveelheden. MailChimp is kosteloos te gebruiken tot maximaal 500 abonnees. Boven dit aantal abonnees kan een maandelijks betaald abonnement worden afgesloten bij MailChimp: klik hier meer info.
We adviseren voor meer dan 500 ontvangers per maand gebruik te maken van Brevo.
Let op: aan het gebruik van Brevo zijn gebruikerskosten verbonden zijn die aan Brevo moeten worden voldaan bij het versturen van grote hoeveelheden. Met het kleinste abonnement van € 19,– excl. BTW per maand kunt u maximaal aan 20.000 mailadressen per maand versturen. U dient een maandelijks betaald abonnement af te sluiten bij Brevo: klik hier voor meer info..

Demonstratie van de mogelijkheden van MailChimp of Brevo

Onderstaand vindt u de informatie over de mogelijkheden van MailChimp. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden klanten van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Gebruiksvriendelijk systeem voor nieuwsbrieven

Zowel MailChimp als Brevo is een gebruiksvriendelijke module voor nieuwsbrieven die door Webburo Online Services gekoppeld kan worden aan alle websites. Webburo Online Services verzorgt eenmalig de grafische opmaak voor een standaard template, zodat u met dit basis design zelf nieuwsbrieven kunt samenstellen. Webburo kan ook voor elke nieuwsbrief een nieuw professioneel design voor u maken.

Online resultaten meten met nieuwsbrieven

Met MailChimp of Brevo kunt u snel en makkelijk het effect van uw nieuwsbrief meten bij uw abonnees. Wat is het resultaat van een aanbieding in de nieuwsbrief en zorgt het voor een hogere conversie en meer omzet ?

Bovendien krijgt u inzicht in:

 • hoe vaak een mail wordt geopend,
 • wat is het doorklik percentage naar uw website,
 • op welk moment van de dag uw nieuwsbrief het meeste effect heeft,
 • welke titels en acties de hoogste conversie en het meeste rendement opleveren,
 • en nog veel meer online marketinginformatie.

Voordelen van MailChimp en Brevo

MailChimp en Brevo zijn gebruiksvriendelijke mailing modules. U kunt zelf lijsten met contacten aanmaken, (doel)groepen indelen, inschrijfformulieren opmaken en toevoegen, een campagne opzetten en versturen en MailChimp koppelen aan uw Google Analytics account. U kunt snel en makkelijk een campagne aanmaken met meerdere periodieke gepersonifieerde mailingen. Ook kunnen koppelingen worden toegevoegd met diverse Social Media, zoals Facebook, Twitter en Linkedin.

Gebruik MailChimp voor uw reserveringssysteem, website of webshop

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

 • totaal oplossing van idee naar live
 • snel online met een complete website
 • betrokken én aardige medewerkers
 • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
 • betrouwbare servers met 99,9% uptime
 • unieke aantrekkelijke responsive designs
 • eigen meertalige tekstschrijvers
 • onze websites scoren beter in Google
 • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl