Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Nieuwsbrieven

Online nieuwsbrieven versturen is een effectieve en efficiënte manier om uw doelgroep betrokken te houden bij uw website. In de nieuwsbrief kunt u informatie opnemen die abonnees kan verleiden om door te klikken naar uw website. Hierdoor neemt het aantal bezoekers aan uw website toe en wordt de kans op een hogere conversie groter.

e-mailmarketing

Het versturen van een online nieuwsbrief is een vorm van e-mailmarketing. Daarnaast zijn service mails, herinneringen of reminders, uitnodigingen voor beoordelingswebsites of een verjaardag felicitatie mogelijkheid om met een mailingmodule de band met uw klant verder te verstevigen.
Webburo Online Services maakt gebruik van een in eigen beheer ontwikkeld systeem voor nieuwsbrieven in CosMoS en van het opensource systeem MailChimp.

Nieuwsbrieven gekoppeld aan de nieuwsmodule

U kunt de nieuwsmodule gebruiken in combinatie met de nieuwsbrievenmodule. Via de link "lees meer" klikken ontvangers van de nieuwsbrief door naar uw website, waardoor het aantal bezoekers van uw website zal toenemen. De nieuwsmodule in CosMoS biedt de mogelijkheid nieuwsberichten in de vorm van tekst, foto en video van te voren te plannen op datum. Een goed gebruikt voorbeeld van de nieuwsbrieven module met tekst en foto's is te zien op de homepage van onze klant de tv zender BravaNL Klassiek.

De nieuwsbrievenmodule (mailer) van CosMoS

De nieuwsbrievenmodule van CosMoS heeft de volgende plug-ins:

  • de bezoeker kan zich via de button "inschrijven nieuwsbrief" aanmelden om nieuwsbrieven te ontvangen;
  • via een excel import kunnen adressen en namen worden toegevoegd aan mailinglijsten;
  • er kunnen meerdere mailinglijsten o.b.v. categorie worden toegevoegd;
  • de nieuwsbriefmodule kent een archieffunctie;
  • de nieuwsbrieven kunnen ook online worden bekeken;
  • via de nieuwsbrievenmodule kan de beheerder ook mailen aan gebruikersgroepen van de inlog-, evenementen- en shop-module;
  • aan de nieuwsbrieven kunnen nieuwsberichten en artikelen uit de shop geautomatiseerd worden toegevoegd;
  • het aantal actieve adressen per mailinglijst zichtbaar;
  • een voortgangscontrole verzending en bevestiging zodra alle adressen zijn gemailed.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze nieuwsbrieven module ? Neem vandaag nog contact met ons op !