Online reserveringssystemen

Webburo Online Services heeft succesvolle online reserveringssystemen ontwikkeld voor verhuurders en zelfstandige ondernemers die hun producten willen verhuren aan hun klanten of diensten willen laten reserveren. Het reserveringssysteem is uitermate geschikt voor het verhuren van fietsen, motorboten, zeilboten, sloepen, rondvaartboten, campers, scooters, kleding, vergaderlocaties etc. Een groot aantal bootverhuurders in Giethoorn en yachtcharters in Friesland maakt al gebruik van onze online reserveringssystemen om hun boten online te verhuren.

Voorbeelden van online reserveringssystemen van Webburo

Klanten die de online reserveringssystemen van Webburo gebruiken zijn onder andere Yachtcharter TurfskipFietsverhuur-ameland.nl en Giethoorn tickets.

Demonstratie van het reserveringssysteem

Onderstaand vindt u de informatie over ons reserveringssysteem. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden verhuurders van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Mogelijkheden reserveringssystemen

Huurperiode

verhuren per uur, dagdeel, dag of langere periode

Voorraad

uitgebreid voorraadsysteem voor identieke producten

Meertalig

systeem is ook geschikt voor buitenlandse huurders

Locaties

invoeren van diverse afhaal locaties en tijdstippen

Aanbiedingen

uw last minutes worden opvallend vormgegeven

Vrije periodes

meer omzet door duidelijke beschikbaarheid overzichten

Betalingen

klanten betalen de hele PDF factuur online of een gedeelte

Reserveringen

internet boekingen met geautomatiseerde mails

Productpresentatie

informatie, beschikbaarheid en prijzen per product

Uitgebreid beheersgedeelte in de online reserveringssystemen

De online reserveringssystemen kunnen binnen elke website worden geïmplementeerd. Het heeft een goed uitgedachte en flexibele user interface aan de voorkant van de website, zodat klanten snel en makkelijk het product kunnen vinden dat ze willen huren. Het CMS van ons boeking systeem biedt een uitgebreid beheer gedeelte met financiële, commerciële en logistieke mogelijkheden voor de webmaster. Vanzelfsprekend bieden we via Mollie ook online betaalmethoden als iDEAL, Bancontact, CreditCard, PayPal, Klarna etc., zodat de reservering ook direct kan worden betaald.

Uw complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren

Bedrijven die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering en. verhuur activiteiten in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt uw omzet aanzienlijk laten stijgen. De besparingen kunnen ook hoog zijn, want een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren zijn in het reserveringssysteem volledig geautomatiseerd.

Voordelen reserveringssystemen

Supersnel

supersnel vanwege hosting op een geoptimaliseerde server

Excel

duidelijk vertrek overzicht in Excel met relevante gegevens

Compleet

systeem wordt volledig gevuld opgeleverd, u kunt direct live

Omzet

meer opbrengst door kortingen en toeslagen per periode

Vormgeving

eigen design met conversie van bezoeker naar klant

Upselling

diverse opties voor meer verkoopresultaat en service

E-mail

betaalbevestigingen en herinneringen per mail met PDF

Deelbetaling

deelbetalingen en reminder mail aantal dagen voor vertrekdatum

Verzekeringen

aanbieden van annulerings- en borg-verzekeringen

Modulaire opbouw, eventueel gefaseerd invoeren

De online reserveringssystemen van Webburo Online Services heeft heel veel verschillende plug ins. De plug ins zijn al actief bij andere verhuurders die klant zijn bij Webburo. Daardoor zijn de plug ins dus een bewezen effectieve technische oplossing. U kunt de plug ins indien gewenst gefaseerd afnemen.

 • online reserveren
 • instellen start- en eindtijd reserveringen
 • combinatieperiodes
 • boeken per uur, dag, week etc.
 • voorraadsysteem per product
 • heel handig: overzichten vertrek- en aankomsttijden
 • arrangementen
 • alle online betaalmogelijkheden van Mollie, zoals iDEAL
 • instellen van diverse kortingen en toeslagen per periode
 • mogelijkheden voor upselling
 • extra verkoop: last minute aanbiedingen
 • berekeningsmodules
 • meertaligheid
 • overzichtelijk voor de huurder: duidelijk vrije termijnen overzicht
 • excel up- en downloads
 • e-mail adressen opnemen in de mailinglisten voor nieuwsbrieven
 • geautomatiseerde mailingen aantal dagen voor en na reservering
 • mogelijkheid van deelbetalingen
 • verzekeringen voor annuleringen en voor borg
 • extra PDF bijlage toevoegen aan bestelbevestiging, bijvoorbeeld route, parkeerkaart
 • en nog veel meer: we geven u graag een demo van het reserveringssysteem

Front end gedeelte van de online reserveringssystemen

Het online reserveringssysteem heeft een front end gedeelte dat speciaal voor u wordt ontworpen. Uw klant kan op de website eenvoudig, snel en efficiënt reserveren en betalen. Afhankelijk van het te reserveren product of de te boeken dienst kan een huurder zijn gewenste product selecteren voor een uur, dagdeel of een langere tijdseenheid en extra opties op een intelligente manier toevoegen. Daarna wordt de reservering definitief gemaakt en kan de klant online betalen via iDEAL, Bancontact, GiroPay, PayPal, Creditcard of een cadeaukaart.

Back end gedeelte van de online reserveringssystemen

In het back end van het systeem wordt de verhuur van de producten en diensten in het reserveringssysteem bijgehouden. Hier kunnen teksten, foto’s of video’s worden opgenomen, aanvullende diensten of elkaar uitsluitende producten worden gekoppeld, tijdsperiodes, last minute kortingen of toeslagen voor (feest)dagen worden ingesteld of meertaligheid van het reserveringssysteem worden toegevoegd. Van elk te verhuren product en te reserveren dienst kan ook een voorraad worden bijgehouden.
We hebben ook een handig vertrek- en terugkomst overzicht in het reserveringssysteem geprogrammeerd waarin ook is opgenomen of er wel of nog niet betaald is, zodat het verhuren van boten en fietsen snel en efficiënt kan worden afgehandeld.

Als uw online reserveringssysteem live staat

Het online reserveringssysteem van Webburo biedt verhuurders een uniek systeem, waarmee veel handmatige en tijdrovende werkzaamheden volledig geautomatiseerd kunnen worden. Doordat veel meer huurders via uw website hun boekingen gaan regelen, wordt deze ook beter vindbaar via Google. Daardoor zullen ook meer nieuwe huurders uw website weten te vinden.
Verhuurders die ons reserveringssysteem gebruiken zijn hierover zonder uitzondering enthousiast. “Het reserveringssysteem van Webburo zorgt voor meer omzet en minder werk en dus kosten: wat wil je als verhuurder nog meer ?
Na het live op internet plaatsen van uw reserveringssysteem kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw reserveringssysteem toevoegen. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords, Facebook Ads en Online Marketing.

Online reserveringssystemen, websites of webshops

Persoonlijke helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

 • totaal oplossing van idee naar live
 • snel online met een complete website
 • betrokken én aardige medewerkers
 • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
 • betrouwbare servers met 99,9% uptime
 • unieke aantrekkelijke responsive designs
 • eigen meertalige tekstschrijvers
 • onze websites scoren beter in Google
 • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl