Reserveringssysteem met voorraad

Het reserveringssysteem met voorraad biedt voor zowel de te verhuren producten als extra opties een voorraadmodule. Dat is handig als u meerdere exemplaren van hetzelfde product verhuurd, zoals bijvoorbeeld boten, fietsen of aanhangwagens. Vanzelfsprekend kunt u de reserveringen volledig automatisch online laten verlopen en ook laten betalen via iDEAL. U heeft uw geld dus al op de bankrekening staan nog voor het moment waarop u uw product heeft verhuurd !

Nadere informatie over het reserveringssysteem met voorraad en het beheersgedeelte vindt u hier.

Resterende voorraad wordt duidelijk aangegeven in het reserveringssysteem met voorraad

Op uw website wordt een overzichtelijke presentatie gegeven van de door u te verhuren producten. Indien de voorraad van de producten op een bepaald moment volledig is verhuurd, dan wordt het betreffende product ook niet meer in het beschikbare overzicht vertoond.

In het beheersgedeelte van het reserveringssysteem kunt u het aantal producten dat u totaal in voorraad heeft aangeven.

Indien dit maximum aantal in een bepaalde tijdsperiode wordt overschreden geeft het reserveringssysteem de melding hoeveel producten er op dat moment wel beschikbaar zijn voor de verhuur.

Reserveringssysteem voor dagdelen met kalender

Productpagina met kalender met upselling in het reserveringssysteem met voorraad

Uw klant kiest in de kalender de dag waarop hij wil uw boot, fiets of ander item van u wil huren. De beschikbare tijden zijn groen. De tijden dat u uw producten al verhuurd heeft zijn rood van kleur en dus niet meer beschikbaar. Bovenin de kalender kan worden aangegeven of er één of meerdere producten gelijktijdig gereserveerd worden. Afhankelijk of de huurder kiest voor een uur, meerdere uren, een dagdeel of een hele dag worden deze opties direct onder de kalender getoond. De voorraad van identieke producten is gekoppeld aan de tijdsperiodes en een eventueel aan het meertalige reserveringssysteem. U heeft dus nooit een probleem met dubbele boekingen.

Bij elke boot, fiets of ander item kunt u dezelfde of unieke upselling artikelen toevoegen. De ervaring is dat deze opties een hoge extra omzet opleveren met vaak veel rendement. Opties als koffie met gebak, kinderzitjes, zwemvesten etc. worden gemakkelijk gelijktijdig besteld met de reservering van het hoofdproduct en ook vooraf al online afgerekend.

Reserveringssysteem met vertrek- en terugkomst overzicht

Handig vertrek- en terugkomst overzicht

In het CMS gedeelte van uw reserveringssysteem kunt u een handig vertrek- en terugkomst overzicht van uw verhuurde producten bekijken of printen, waarop per dag en tijdstip staat wie welke product plus welke opties heeft gehuurd. Zo houdt u eenvoudig het overzicht op welke verhuurder al weg is en welke nog terug moet komen. Indien u ook bij vertrek laat betalen, heeft u tevens overzicht wie de huur van uw product wel of nog niet heeft betaald.

Complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren

Verhuurders die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt ook uw omzet aanmerkelijk laten stijgen. De besparingen zijn ook hoog: een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren zijn in het online reserveringssysteem volledig geautomatiseerd.

Demonstratie van het reserveringssysteem met voorraad

Onderstaand vindt u de informatie over ons reserveringssysteem. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden verhuurders van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Als uw online reserveringssysteem met voorraad live staat

Het online reserveringssysteem van Webburo biedt verhuurders een uniek systeem, waarmee veel handmatige en tijdrovende werkzaamheden volledig geautomatiseerd kunnen worden. Doordat veel meer huurders via uw website hun boekingen gaan regelen, wordt deze ook beter vindbaar via Google. Daardoor zullen ook meer nieuwe huurders uw website weten te vinden.
Verhuurders die ons reserveringssysteem gebruiken zijn hierover zonder uitzondering enthousiast. “Het reserveringssysteem van Webburo zorgt voor meer omzet en minder werk en dus kosten: wat wil je als verhuurder nog meer ?
Na het live op internet plaatsen van uw reserveringssysteem kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw reserveringssysteem toevoegen. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords, Facebook Ads en Online Marketing.

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie helpdesk.webburo.nl, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl