Reserveringssysteem voor arrangementen

Webburo biedt ook reserveringssysteem voor arrangementen. Bezoekers van de website kunnen samengestelde items gelijktijdig reserveren. Het bookingsysteem van Webburo zorgt ervoor dat er in de gewenste periode alleen de arrangementen op de website worden getoond die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn. In het beheerssysteem kan de aanbieder van arrangementen maximale aantallen per item als voorraad invoeren.

In het beheerssysteem van het reserveringssysteem kan de verhuurder het complete systeem volledig naar eigen wens invullen. Over het algemeen richt Webburo voor de start het complete systeem in met alle noodzakelijk informatie. Draait het systeem eenmaal, dan kan de verhuurder zelf kleine wijzigingen aanbrengen of Webburo verzorgt de veranderingen voor de verhuurder op basis van een onderhoudscontract.

Nadere informatie over het Reserveringssysteem voor arrangementen en het beheersgedeelte vindt u hier.

Reserveringssysteem voor arrangementen met overzicht van alle aangeboden arrangementen

Overzicht van de te reserveren arrangementen

Het is belangrijk om een duidelijk categorie overzicht te presenteren van de soorten arrangementen die u aanbiedt aan uw klanten. Zij kunnen dan snel en makkelijk het gewenste arrangement vinden. Vervolgens klikken ze op de button “meer informatie” en kunnen ze in de kalender de dag selecteren waarop ze het arrangement willen afnemen.

Reserveringssysteem voor arrangementen met kalender

Productpagina met kalender met upselling in het reserveringssysteem voor arrangementen

Uw klant kiest in de kalender de dag waarop hij het arrangement wil reserveren. De beschikbare dagen zijn groen. De dagen dat u uw arrangementen al volgeboekt heeft zijn rood van kleur en dus niet meer beschikbaar. Bovenin de kalender kan worden aangegeven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen deelnemen aan het arrangement. Vanzelfsprekend kunt u voor volwassen of kinderen onderscheid maken in het tarief. De voorraden van de arrangementen zijn gekoppeld aan de tijdsperiodes en een eventueel aan het meertalige reserveringssysteem. U heeft dus nooit een probleem met dubbele boekingen.

Bij elk arrangement kunt u dezelfde of unieke upselling artikelen toevoegen. De ervaring is dat deze opties een hoge extra omzet opleveren met vaak veel rendement. Opties als koffie met gebak, lunch- en borrelpakketten, of extra luxe uitvoeringen van het arrangement etc. worden gemakkelijk gelijktijdig besteld met de reservering en ook vooraf al online afgerekend. Het aantal opties kan onbeperkt worden uitgebreid. In het beheerssysteem kan per optie worden aangeven of deze per aantal berekend moet worden, aan of uit gezet moet worden of als vaste waarde moet worden opgevoerd.

Geschikt voor iedere tijdseenheid en elke taal

Het online reserveringssysteem voor arrangementen is geschikt voor het reserveren voor iedere door u gewenste tijdseenheid, zoals per uur, per dag, per week of elke andere periode die u wenst. Ook is het systeem meertalig. U kunt dus Duitse, Engelstalige of Chinese klanten net zo eenvoudig hun arrangementen laten reserveren. Het reserveringssysteem geeft op de websites in alle talen alleen de beschikbare tijdstippen weer en boekt in het beheerssysteem de reeds gereserveerde items dicht.

Complete bedrijfsvoering met het reserveringssysteem voor arrangementen in één keer automatiseren

Aanbieders van arrangementen die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt ook uw omzet aanmerkelijk laten stijgen. De besparingen zijn ook hoog: een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren zijn in het online reserveringssysteem volledig geautomatiseerd.

Demonstratie van het reserveringssysteem voor arrangementen

Onderstaand vindt u de informatie over ons reserveringssysteem. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden verhuurders van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Als uw reserveringssysteem voor arrangementen live staat

Het online reserveringssysteem van Webburo biedt verhuurders een uniek systeem, waarmee veel handmatige en tijdrovende werkzaamheden volledig geautomatiseerd kunnen worden. Doordat veel meer huurders via uw website hun boekingen gaan regelen, wordt deze ook beter vindbaar via Google. Daardoor zullen ook meer nieuwe huurders uw website weten te vinden.
Verhuurders die ons reserveringssysteem gebruiken zijn hierover zonder uitzondering enthousiast. “Het reserveringssysteem van Webburo zorgt voor meer omzet en minder werk en dus kosten: wat wil je als verhuurder nog meer ?
Na het live op internet plaatsen van uw reserveringssysteem kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw reserveringssysteem toevoegen. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords, Facebook Ads en Online Marketing.

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl