Verhuur van fietsen en scooters

In nauwe samenwerking met de grootste fietsverhuurder van Ameland heeft Webburo heeft een online booking systeem ontwikkeld voor de verhuur van fietsen en scooters. Het complete bedrijfsproces van de verhuur van fietsen is met dit systeem volledig geautomatiseerd. Vakantiegangers kunnen nu al thuis op hun computer of vanaf hun vakantie-adres met de tablet de fietsen en scooters van hun voorkeur huren en betalen. Dat is makkelijk voor uw klanten en efficiënt voor u als de verhuurder van de fietsen en scooters. Nadere informatie over het reserveringssysteem in het algemeen en het beheersgedeelte vindt u hier.

Verhuur van fietsen met overzicht van de categorieën fietsen

Homepage met overzicht van verhuur van fietsen en scooters

Het is belangrijk om op de homepage van uw reserveringssysteem een duidelijk categorie overzicht te presenteren van de soorten fietsen en scooters die u verhuurt aan uw klanten. Uw huurders kunnen dan snel en makkelijk de fiets of scooter van hun voorkeur vinden. Vervolgens klikken ze op de button “meer informatie”.

Verhuur van fietsen met overzicht van de te verhuren fietsen

Duidelijk overzicht van de beschikbare fietsen

Uw klant kan vervolgens binnen de categorie de gewenste fiets of scooter kiezen die ze bij u willen huren, dus bijvoorbeeld een damesfiets met remnaaf huren, damesfiets met versnelling huren of een elektrische damesfiets huren. Ook is hier de mogelijkheid van het filter opgenomen, waarmee makkelijk een selectie kan worden gemaakt tussen de soort fiets (damesfiets, herenfiets of kinderfiets), een elektrische fiets of een fiets met versnellingen.

Verhuur van fietsen met kalender en beschikbaarheid

Productpagina met kalender met upselling voor verhuur van fietsen

Uw klant kiest in de kalender de dagen waarop hij uw fietsen of scooters wil huren. De beschikbare dagen zijn groen. De tijden dat u uw fietsen of scooters al verhuurd heeft zijn rood van kleur en dus niet meer beschikbaar. Direct onder de kalender kan worden aangegeven of er één of meerdere fietsen of scooters gereserveerd worden. De voorraad van identieke fietsen of scooters is gekoppeld aan de tijdsperiodes waarin gehuurd kan worden en een eventueel aan het meertalige reserveringssysteem. U heeft dus nooit een probleem met dubbele boekingen.

Bij elke fiets of scooter kunt u dezelfde of unieke upselling artikelen toevoegen. De ervaring is dat deze opties een hoge extra omzet opleveren met vaak veel rendement. Opties als een kinderzitje, hondenkar, koffie met gebak etc. worden gemakkelijk gelijktijdig besteld met de reservering van de fiets of scooter en ook vooraf al online afgerekend.

Verhuur van fietsen met vertrek- en terugkomst overzicht

Handig vertrek- en terugkomst overzicht voor verhuur van fietsen

In het CMS gedeelte van uw reserveringssysteem kunt u een handig vertrek- en terugkomst overzicht van de fietsen of scooters bekijken of printen, waarop per dag en tijdstip staat wie welke fiets plus welke opties heeft gehuurd. Zo houdt u eenvoudig het overzicht op welke verhuurder al weg is en welke nog terug moet komen. Indien u ook bij vertrek laat betalen, heeft u tevens overzicht wie de huur van de fiets of scooter wel of nog niet heeft betaald.

Geschikt voor iedere tijdseenheid en elke taal

Het online reserveringssysteem voor fietsen of scooters is geschikt voor de verhuur voor iedere door u gewenste tijdseenheid, zoals per uur, per dag, per week of elke andere periode die u wenst. Ook is het systeem meertalig. U kunt dus Duitse of Engelstalige klanten net zo eenvoudig hun fietsen of scooters laten reserveren. Het reserveringssysteem geeft op de websites in alle talen alleen de beschikbare tijdstippen weer en boekt in het beheerssysteem de reeds gereserveerde items dicht.

Complete bedrijfsvoering voor verhuur van fietsen in één keer automatiseren

Verhuurders van fietsen of scooters die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt ook uw omzet aanmerkelijk laten stijgen. De besparingen zijn ook hoog: een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren zijn in het online reserveringssysteem volledig geautomatiseerd.

Demonstratie van het reserveringssysteem

Onderstaand vindt u de informatie over ons reserveringssysteem. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden verhuurders van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Als uw online reserveringssysteem live staat

Het online reserveringssysteem van Webburo biedt verhuurders een uniek systeem, waarmee veel handmatige en tijdrovende werkzaamheden volledig geautomatiseerd kunnen worden. Doordat veel meer huurders via uw website hun boekingen gaan regelen, wordt deze ook beter vindbaar via Google. Daardoor zullen ook meer nieuwe huurders uw website weten te vinden.
Verhuurders die ons reserveringssysteem gebruiken zijn hierover zonder uitzondering enthousiast. “Het reserveringssysteem van Webburo zorgt voor meer omzet en minder werk en dus kosten: wat wil je als verhuurder nog meer ?
Na het live op internet plaatsen van uw reserveringssysteem kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw reserveringssysteem toevoegen. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords, Facebook Ads en Online Marketing.

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie helpdesk.webburo.nl, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl