Verhuur van sloepen en fluisterboten

Webburo heeft voor haar klanten in Giethoorn en Friesland een online reserveringssysteem geprogrammeerd voor de verhuur van sloepen, fluisterboten, punters, roeiboten en kano’s, waarmee u als verhuurder efficiënt uw boten per uur, dagdeel of dag kunt verhuren. Vanzelfsprekend kunt u de reserveringen volledig automatisch online laten verlopen en ook laten betalen via iDEAL. U heeft uw geld dus al op de bankrekening staan nog voor het moment waarop u uw boot heeft verhuurd !

Nadere informatie over het reserveringssysteem in het algemeen en het beheersgedeelte vindt u hier.

Verhuur van sloepen met overzicht van de soorten fietsen

Homepage met overzicht van de verhuur van sloepen en fluisterboten

Het is belangrijk om op de homepage van uw reserveringssysteem een duidelijk categorie overzicht te presenteren van de soorten sloepen en fluisterboten die u verhuurt aan uw klanten. Uw huurders kunnen dan snel en makkelijk de sloep of fluisterboot van hun voorkeur vinden. Vervolgens klikken ze op de button “meer informatie” en komen ze in het overzicht van de verschillende tijdsblokken waarin ze een sloep of fluisterboot bij u kunnen huren.

Verhuur van sloepen met overzicht van de te verhuren sloepen

Categoriepagina met een overzicht van de tijdsblokken voor de verhuur van sloepen

Op de categorie pagina van uw reserveringssysteem wordt een duidelijk overzicht gepresenteerd van de tijdsblokken waarin een sloep of fluisterboot kan worden gehuurd door uw klanten. Uw huurders kunnen dan snel en makkelijk het tijdsblok van hun voorkeur vinden. Vervolgens klikken ze op de button “meer informatie” en komen ze in het overzicht met kalender. Hier wordt de beschikbaarheid van de verschillende tijdsblokken waarin ze een sloep of fluisterboot bij u willen huren duidelijk aangegeven met groene of rode blokjes in het kalenderoverzicht.

Verhuur van sloepen met kalender en beschikbaarheid

Productpagina met kalender met upselling voor de verhuur van sloepen

Uw klant kiest in de kalender de dag waarop hij wil gaan varen met uw sloep of fluisterboot. De beschikbare tijden zijn groen. De tijden dat u uw boten al verhuurd heeft zijn rood van kleur en dus niet meer beschikbaar. Bovenin de kalender kan worden aangegeven of er één of meerdere boten gelijktijdig gereserveerd worden. Afhankelijk of de huurder kiest voor een uur, meerdere uren, een dagdeel of een hele dag worden deze opties direct onder de kalender getoond. De voorraad van identieke boten is gekoppeld aan de tijdsperiodes en een eventueel aan het meertalige reserveringssysteem. U heeft dus nooit een probleem met dubbele boekingen.

Bij elke sloep of fluisterboot kunt u dezelfde of unieke upselling artikelen toevoegen. De ervaring is dat deze opties een hoge extra omzet opleveren met vaak veel rendement. Opties als koffie met gebak, lunch- en borrelpakketten etc. worden gemakkelijk gelijktijdig besteld met de reservering van de sloep of de fluisterboot en ook vooraf al online afgerekend.

Verhuur van sloepen met vertrek- en terugkomst overzicht

Handig vertrek- en terugkomst overzicht van de verhuur van sloepen

In het CMS gedeelte van uw reserveringssysteem kunt u een handig vertrek- en terugkomst overzicht van de sloepen en fluisterboten bekijken of printen, waarop per dag en tijdstip staat wie welke boot plus welke opties heeft gehuurd. Zo houdt u eenvoudig het overzicht op welke verhuurder al weg is en welke nog terug moet komen. Indien u ook bij afvaart laat betalen, heeft u tevens overzicht wie de huur van de sloep of fluisterboot wel of nog niet heeft betaald.

Geschikt voor iedere tijdseenheid en elke taal

Het online reserveringssysteem voor sloepen en fluisterboten is geschikt voor de verhuur voor iedere door u gewenste tijdseenheid, zoals per uur, per dag, per week of elke andere periode die u wenst. Ook is het systeem meertalig. U kunt dus Duitse, Engelstalige of Chinese klanten net zo eenvoudig hun sloepen en fluisterboten laten reserveren. Het reserveringssysteem geeft op de websites in alle talen alleen de beschikbare tijdstippen weer en boekt in het beheerssysteem de reeds gereserveerde items dicht.

Complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren

Bootverhuurders die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt ook uw omzet aanmerkelijk laten stijgen. De besparingen zijn ook hoog: een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren zijn in het online reserveringssysteem volledig geautomatiseerd.

Demonstratie van het reserveringssysteem

Onderstaand vindt u de informatie over ons reserveringssysteem. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden verhuurders van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Als uw online reserveringssysteem live staat

Het online reserveringssysteem van Webburo biedt verhuurders een uniek systeem, waarmee veel handmatige en tijdrovende werkzaamheden volledig geautomatiseerd kunnen worden. Doordat veel meer huurders via uw website hun boekingen gaan regelen, wordt deze ook beter vindbaar via Google. Daardoor zullen ook meer nieuwe huurders uw website weten te vinden.
Verhuurders die ons reserveringssysteem gebruiken zijn hierover zonder uitzondering enthousiast. “Het reserveringssysteem van Webburo zorgt voor meer omzet en minder werk en dus kosten: wat wil je als verhuurder nog meer ?
Na het live op internet plaatsen van uw reserveringssysteem kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw reserveringssysteem toevoegen. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords, Facebook Ads en Online Marketing.

Persoonlijke telefonische helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie helpdesk.webburo.nl, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl