Ons team

Webburo Online Services werkt sinds 1999 vanuit het kantoor in Steenwijk met een professioneel team van diverse online specialisten. Voor het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie is bijvoorbeeld andere kennis en kunde vereist dan voor het vormgeven van een webdesign. Voor elke online discipline heeft Webburo een eigen specialist in dienst. De webhosting- en e-mail diensten voeren we zelf uit in eigen beheer, zodat we zeker weten dat u online altijd snel en goed bereikbaar blijft.

Totale oplossing door ons team vanaf het idee tot het live zetten van uw nieuwe website

Webburo programmeert de websites voor haar klanten met in eigen beheer gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op WordPress software. Het gros van de techniek hebben we dus zelf in huis. In incidentele gevallen gebruiken we plug-ins van WordPress zelf. Door onze full-service online aanpak, van plan, design, programmeren, vullen van content tot online marketing, kunnen wij u een volledig advies aanbieden voor uw website, webshop of reserveringssysteem. Wij bieden u een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van uw nieuwe website en online reserveringssysteem.

Bijhouden van online kennis van het team

Het team van Webburo Online Services spijkert haar online kennis continu bij. Dat is vanzelfsprekend noodzakelijk om bij te blijven bij de actuele ontwikkelingen op het internet en met het toegenomen belang van online marketing.
Regelmatig heeft het team specifieke cursussen over een bepaalde onderwerp die actueel zijn voor websites, online marketing of social media. Ook gaan we naar diverse evenementen en bijeenkomsten in de online branche. Elke medewerker zorgt er op die manier voor dat zijn of haar kennis wordt bijgespijkerd, zodat zij u optimaal van dienst kunnen blijven zijn.

Het team van Webburo bouwt uw online reserveringssysteem, website of webshop en verzorgt uw marketing. Van idee tot complete uitvoering.

Persoonlijke helpdesk: meet the Team

van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd of neem contact op met ons.

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Neem contact met ons op

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl