Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

De online kracht van Webburo Online Services

Onze kracht zit in het snel en goedkoop leveren van websites, webshops en reserveringssystemen aan MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder. Dankzij de diverse vaardigheden binnen het team van Webburo Online Services op het gebied van online marketing, vormgeving en programmeren kunnen we snel schakelen. We leveren de website waarvan u droomt ! 

Webtechniek afgestemd op uw website

Alle websites van Webburo Online Services werken met de webtechniek die het beste past bij de gewenste oplossing. Dat kan voor een website de open source systemen WordPress of ExpressionEngine zijn, voor webshops de open source systemen WordPress of Magento en voor reserveringssystemen ons in eigen beheer ontwikkelde Content Management Systeem CosMoS. 

Content Management Systeem (CMS).

Webburo Online Services biedt altijd een online oplossing voorzien van een Content Management Systeem (CMS). Met deze flexibele software kunt u de content van uw website, webshops en reserveringssystemen te allen tijde aanpassen. Ook kunnen makkelijk en snel extra modules aan uw bestaande website worden gekoppeld.

Wilt u ook een professionele website door Webburo laten bouwen met een hoge conversie ? Neem dan nu contact met ons op.