Roundcube

Webburo Online Services biedt al haar klanten met een website, webshop of reserveringssysteem de mogelijkheid om een onbeperkt aantal e-mail adressen per domein aan te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van bijvoorbeeld Outlook, maar ook van webmail. Webburo maakt hiervoor gebruik van Roundcube. U kunt uw mail in Roundcube makkelijk online ontvangen en te versturen.

Webburo biedt naast reserveringssystemen, websites of webshops ook de mogelijkheid om uw mail in Roundcube te ontvangen en te versturen.

Voordelen van roundcube

 • altijd toegang tot uw e-mail
 • gebruiksvriendelijk
 • alternatief voor squirrelmail

Direct Admin

De gebruikersnamen en wachtwoorden kunt u zelf aanmaken in Direct Admin. U vindt uw Direct Admin account in het beheergedeelte van het Content Management Systeem van uw website als een aparte menuknop. Inloggen in Roundcube kan via uw eigen domeinnaam aangevuld met /roundcube/.

Roundcube gebruiken om mail te ontvangen en te versturen

Persoonlijke telefonische helpdesk voor Roundcube

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd. U kunt ook contact met ons opnemen.

Presentatie van de mogelijkheden van roundcube

We geven u graag een presentatie van uw online mogelijkheden. Samen kunnen we de ideale online strategie bepalen die past bij uw bedrijf. Wij adviseren u welke oplossingen goed werken voor andere tevreden klanten van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek op uw bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo met Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Neem contact met ons op

Algemeen contact

Interesse in

Zekerheden van Webburo

 • totaal oplossing van idee naar live
 • snel online met een complete website
 • betrokken én aardige medewerkers
 • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
 • betrouwbare servers met 99,9% uptime
 • unieke aantrekkelijke responsive designs
 • eigen meertalige tekstschrijvers
 • onze websites scoren beter in Google
 • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl