Over Webburo Online Services

Sinds 1999 is Webburo Online Services uitgegroeid tot een middelgrote betrouwbare internetpartner voor MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder. Door onze full-service online aanpak, van plan, design, programmeren, vullen van content tot online marketing, kunnen wij u een volledig advies aanbieden voor uw website, webshop of reserveringssysteem.

Demonstratie van de mogelijkheden voor een website

Onderstaand vindt u de informatie over onze websites. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden website eigenaren van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

HEMA website van Webburo Online Services

Wij bieden MKB-ers toegankelijke internet oplossingen en bouwen doelgerichte websites met een aantrekkelijke kosten baten verhouding. U kunt ons vergelijken met de HEMA: een goed product voor een redelijke prijs. Voor een Action of Bijenkorf oplossing voor uw online activiteiten kunt u beter een andere partner kiezen. Webburo biedt u online services voor meer gebruikersgemak, conversie van bezoekers naar klanten en een professionele uitstraling voor uw bedrijf.

Webburo Online Services streeft er naar om met haar klanten een lange termijn online relatie op te bouwen. Inmiddels hebben ruim 1.500 MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder ervaren dat Webburo haar naam eer aan doet: wij leveren Online Service !

Full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle internetsite

Webburo Online Services adviseert haar klanten een full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle internetsite. Wij hanteren hiervoor een stappenplan, dat maximaal uit de volgende vijf meer of minder uitgebreide fases bestaat:

 • (strategisch) advies en een plan van aanpak
 • zoekwoorden analyse, operationeel functioneel ontwerp en user interface
 • ontwerpen en bouwen van de website
 • implementatie/vullen van de website en training gebruikers
 • website analyse/online marketing en onderhoud

Een website van Webburo Online Services die uw omzet verhoogt en uw kosten verlaagt

Onze uitdaging is om tegen een aantrekkelijke prijs websites, webshops en reserveringssystemen te ontwerpen en te programmeren voor bedrijven in Noord Nederland. Een professionele website die scoort voor onze klanten bij hun klanten. We leveren online oplossingen die uw omzet verhogen en/of uw kosten verlagen. Dat houdt ook in dat wij waarschijnlijk niet altijd de goedkoopste oplossing voor u kunnen leveren. Webburo geeft in dat geval de voorkeur aan een oplossing die wellicht iets duurder is en wél een oplossing biedt voor uw online doelstellingen. Bovendien is de continuïteit bij Webburo gegarandeerd, we bouwen immers als sinds 1999 website en zijn van plan u nog lang van dienst te zijn met onze online oplossingen.

Webburo Online Services bouwt uw online reserveringssysteem, website of webshop en verzorgt uw online marketing.

Persoonlijke telefonische helpdesk van Webburo Online Services

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Zekerheden van Webburo

 • totaal oplossing van idee naar live
 • snel online met een complete website
 • betrokken én aardige medewerkers
 • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
 • betrouwbare servers met 99,9% uptime
 • unieke aantrekkelijke responsive designs
 • eigen meertalige tekstschrijvers
 • onze websites scoren beter in Google
 • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Neem contact met ons op

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl