Over Webburo

Sinds 1999 is Webburo Online Services uitgegroeid tot een middelgrote betrouwbare internetpartner voor MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder. Door onze full-service online aanpak, van plan, design, programmeren, vullen van content tot online marketing, kunnen wij u een volledig advies aanbieden voor uw website, webshop of reserveringssysteem.
Wij bieden MKB-ers toegankelijke internetoplossingen en bouwen doelgerichte websites met een redelijke kosten baten verhouding. Gebruikersgemak, conversie van bezoekers naar klanten en een professionele uitstraling zorgen voor het gewenste resultaat.
Webburo Online Services streeft er naar om met haar klanten een lange termijn online relatie op te bouwen. Inmiddels hebben ruim 1.500 MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder ervaren dat Webburo haar naam eer aan doet: wij leveren Online Service !

Full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle internetsite

Webburo Online Services adviseert haar klanten een full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle internetsite. Wij hanteren hiervoor een stappenplan, dat maximaal uit de volgende vijf meer of minder uitgebreide fases bestaat:
1. (strategisch) advies en een plan van aanpak
2. zoekwoorden analyse, operationeel functioneel ontwerp en user interface
3. ontwerpen en bouwen van de website
4. implementatie/vullen van de website en training gebruikers
5. website analyse/online marketing en onderhoud

Een website die uw omzet verhoogt en uw kosten verlaagt

Onze uitdaging is om tegen een aantrekkelijke prijs websites, webshops en reserveringssystemen te ontwerpen en te programmeren voor bedrijven in Noord Nederland. Een professionele website die scoort voor onze klanten bij hun klanten. We leveren online oplossingen die uw omzet verhogen en/of uw kosten verlagen. Dat houdt ook in dat wij waarschijnlijk niet altijd de goedkoopste oplossing voor u kunnen leveren. Webburo geeft in dat geval de voorkeur aan een oplossing die wellicht iets duurder is en wel een oplossing biedt voor uw online doelstellingen. Bovendien is de continuïteit bij Webburo gegarandeerd, we bouwen immers als sinds 1999 website en zijn dit van plan u nog lang van dienst te zijn met onze online oplossingen.

De zekerheden van Webburo:

  • ervaring sinds 1999
  • betrokken medewerkers
  • full service begeleiding
  • persoonlijke helpdesk
  • betrouwbare servers
  • snel en compleet online
  • mooie responsive designs
  • oplevering met content
  • eigen tekstschrijvers
  • hoger in Google

Contactformulier

contactformulier