Professionele website laten maken

Webburo biedt uw bedrijf een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van de website, webshop of reserveringssysteem.  Wij hanteren hiervoor een stappenplan om uw professionele website te realiseren, dat uit de volgende fases kan bestaan:

1. adviesgesprek over uw professionele website en zoekwoorden analyse

In het adviesgesprek worden de uitgangspunten vastgesteld waaraan de website zal moeten voldoen. Meer in het bijzonder wordt bepaald wat het doel van de website is en waarmee welke klantengroepen worden bediend. De doelstellingen voor de website worden gespecificeerd aan de hand van een vragenlijst. We combineren uw kennis van de branche met onze uitgebreide ervaring. Het resultaat is een plan van aanpak dat de online vertaling is van uw eigen bedrijfsstrategie. Webburo maakt een zoekwoorden analyse (Key Word analyse) in Google Analytics en Webmaster Tools.

2. functioneel ontwerp en invulling menustructuur van uw professionele website

Webburo stelt vervolgens het technisch functioneel ontwerp op. In dit plan van aanpak wordt vastgelegd welke functionaliteit noodzakelijk is voor de website en welke modules en plug ins hiervoor nodig zijn. Tevens wordt de meest effectieve user interface omschreven, zodat het rendement van de bezoekers van uw website optimaal is.

Webburo programmeert de websites voor haar klanten met in eigen beheer gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op WordPress software. Het gros van de techniek hebben we dus zelf in huis. In incidentele gevallen gebruiken we plug ins van WordPress zelf.

3. ontwerpen en programmeren van de beste online oplossing

De vormgeving van uw website wordt gemaakt op basis van wat u mooi vindt gecombineerd met onze kennis wat wel (en niet) werkt in een website. Zodra u tevreden bent over het webdesign, wordt de website technisch gekoppeld aan de programmatuur van de Webburo WP software.

De opmaakknoppen in uw persoonlijke beheerpagina’s zijn vergelijkbaar met Microsoft Word. Het Content Management Systeem is daardoor eenvoudig te gebruiken. Door de modulaire opbouw kan uw website te allen tijde snel en gemakkelijk geactualiseerd en uitgebreid worden. Vanzelfsprekend kunt u er vanwege uw huidige beschikbare budget ook voor kiezen om enkele modules later gefaseerd af te nemen. Op deze manier kunt u de prijs van uw website aanpassen aan uw eigen begroting en betaalt u alleen wat u op dit moment nodig heeft.

4. implementatie en vullen van de professionele website

Webburo kan er voor zorgen dat uw website snel en goed wordt gevuld met tekst, foto’s, video’s, producten, formulieren en andere data. Ook het importeren van bijvoorbeeld XML en CSV bestanden in uw website, webshop of reserveringssysteem kan door ons worden verzorgd. Uw website staat dan zeer snel online! Na het live plaatsen van de website kan Webburo ook periodiek updates voor uw website, webshop of reserveringssysteem uitvoeren.

De website staat live

Als uw website live op het Internet is geplaatst kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw Online Marketing zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), Google AdWords (SEA), Facebook, LinkedIN, Instagram, nieuwsbrieven en conversie optimalisatie.. We doen dit voor veel klanten, waaronder de webshops van Schroeven-winkel.nl en Bigbagsiergrind.nl.

Persoonlijke helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

professionele website, online reserveringssystemen of webshops

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl