Professionele website laten maken

Webburo biedt uw bedrijf een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van de website, webshop of reserveringsysteem.  Wij hanteren hiervoor een stappenplan, dat uit de volgende fases kan bestaan:

1. adviesgesprek en zoekwoorden analyse

In het adviesgesprek worden de uitgangspunten vastgesteld waaraan de website zal moeten voldoen. Meer in het bijzonder wordt bepaald wat het doel van de website is en waarmee welke klantengroepen worden bediend. De doelstellingen voor de website worden gespecificeerd aan de hand van een vragenlijst. We combineren uw kennis van de branche met onze uitgebreide ervaring. Het resultaat is een plan van aanpak dat de online vertaling is van uw eigen bedrijfsstrategie. Webburo maakt een zoekwoorden analyse (Key Word analyse) in Google Analytics en Webmaster Tools.

2. functioneel ontwerp en invulling menustructuur

Webburo stelt vervolgens het technisch functioneel ontwerp op. Hierin wordt vastgelegd welke functionaliteit noodzakelijk is voor de website en welke modules en plug ins hiervoor nodig zijn. Tevens wordt de meest effectieve user interface omschreven, zodat het rendement van de bezoekers van uw website optimaal is.

Hierna kan worden vastgesteld welk Content Management Systeem het meest geschikt is voor uw website. Webburo werkt voor haar websites meestal met het open source systeem WordPress en voor de webshop met WooCommerce of Magento. Voor de reserveringssystemen wordt gebruik gemaakt van het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0.

3. ontwerpen en programmeren van de beste online oplossing

De vormgeving van uw website wordt gemaakt op basis van wat u mooi vindt gecombineerd met onze kennis wat wel (en niet) werkt in een website. Zodra u tevreden bent over het webdesign, wordt de website technisch gekoppeld aan de programmatuur van WordPress, WooCommerce of Magento of het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0.

De opmaakknoppen in uw persoonlijke beheerpagina’s zijn vergelijkbaar met Microsoft Word. Het Content Management Systeem is daardoor eenvoudig te gebruiken. Door de modulaire opbouw kan uw website te allen tijde snel en gemakkelijk geactualiseerd en uitgebreid worden. Vanzelfsprekend kunt u er vanwege uw huidige beschikbare budget ook voor kiezen om enkele modules later af te nemen. Op deze manier kunt u de prijs van uw website aanpassen aan uw eigen begroting en betaalt u alleen wat u op dit moment nodig heeft.

4. implementatie en vullen van de website

Webburo kan er voor zorgen dat uw website snel en goed wordt gevuld met tekst, foto’s, video’s, producten, formulieren en andere data. Ook het importeren van bijvoorbeeld XML en CSV bestanden in uw website kan door ons worden verzorgd. Uw website staat dan zeer snel online! Na het live plaatsen van de website kan Webburo ook periodiek updates voor uw website, webshop of reserveringssysteem uitvoeren.

De zekerheden van Webburo:

  • ervaring sinds 1999
  • betrokken medewerkers
  • full service begeleiding
  • persoonlijke helpdesk
  • betrouwbare servers
  • snel en compleet online
  • mooie responsive designs
  • oplevering met content
  • eigen tekstschrijvers
  • hoger in Google

Contactformulier

contactformulier