at valore

Branche: zakelijke_dienstverleningTechniek: websiteBezoek website

uitgebreid adviesgesprek

Webburo Online Services start elk nieuw project voor de bouw van een website, webshop of reserveringsysteem met een uitgebreid adviesgesprek met de opdrachtgever. Hierin worden de online doelstellingen gecombineerd met de strategie van het bedrijf en gevraagde en ongevraagde aanbevelingen en tips en tricks gegeven.

U heeft verstand van uw bedrijf, wij van online oplossingen. Samen combineren we deze kennis tot een succesvolle website, webshop of reserveringsysteem.

responsive design

Vanzelfsprekend worden alle nieuwe websites, webshops of reserveringsystemen responsive geprogrammeerd. Dat houdt in dat deze schaalbaar geprogrammeerd worden voor smartphones en tablets. Dit wordt steeds belangrijker, aangezien inmiddels meer dan de helft van de gebruikers van websites deze via die apparaten bekijkt.

Google indexeert websites die niet responsive zijn ook minder of in het geheel niet als u een zoekopdracht plaatst via uw smartphone of tablet.

totale online oplossing: vanaf idee tot live

Webburo biedt altijd een totaal oplossing voor het begeleiden en uitvoeren van de bouw, vanaf het idee tot het live zetten van de website en webshops. In de meeste gevallen starten we de bouw van een nieuwe website met een Keyword analyse. Om in te spelen op de vraag bij uw potentiƫle klanten moet u eerst weten wat uw klanten precies zoeken. Welke woorden tikken zij in op Google als zij iets gaan kopen en welke woorden gebruiken zij als zij slechts informatie willen? Deze gegevens zijn essentieel om uw internetstrategie te kunnen bepalen. We bepalen de relevante zoektermen voor uw website en hoe vaak er de afgelopen 12 maanden minimaal en maximaal per maand op deze zoekterm is gezocht.

duidelijk plan van aanpak voor online succes

De vergoedingen voor voorgaande worden altijd vooraf in een duidelijk overzicht per onderdeel gespecificeerd in een aantal fases. De eerste fase van het plan van aanpak is noodzakelijk voor de start van het project. De volgende fases kunnen dan in latere instantie, afhankelijk van het succes, worden toegevoegd. Zo weet u altijd waar u van te voren aan toe bent, kunt u de kosten spreiden en zal uw investering meer rendement opleveren.

Wilt u meer weten over een website, webshop of reserveringssysteem?

Ja

Contactformulier

contactformulier