Schadeherstel Lemmer

uitgebreid adviesgesprek

Webburo Online Services start elk nieuw project voor de bouw van een website, webshop of reserveringsysteem met een uitgebreid adviesgesprek met de opdrachtgever. Hierin worden de online doelstellingen gecombineerd met de strategie van het bedrijf. We geven u gevraagd en ongevraagd aanbevelingen en tips en tricks om tot een succesvolle website te komen.
U heeft verstand van uw bedrijf, wij van online oplossingen. Samen combineren we deze kennis tot een succesvolle website, webshop of reserveringsysteem.

responsive design

Vanzelfsprekend worden alle nieuwe websites, webshops of reserveringsystemen responsive geprogrammeerd. Dat houdt in dat deze schaalbaar geprogrammeerd worden voor smartphones en tablets. Dit wordt steeds belangrijker, aangezien inmiddels meer dan de helft van de gebruikers van websites deze via die apparaten bekijkt.
Google indexeert websites die niet responsive zijn ook minder of in het geheel niet als u een zoekopdracht plaatst via uw smartphone of tablet.

totale online oplossing: vanaf idee tot live

Webburo biedt altijd een totaaloplossing voor het uitvoeren van de bouw van uw website. We begeleiden u vanaf het idee tot het live zetten op het internet. In de meeste gevallen starten we met de realisatie van een nieuwe website met een Keyword analyse. Om in te spelen op de vraag bij uw potentiële klanten moet u eerst weten wat uw klanten precies zoeken. Welke woorden tikken zij in op Google als zij iets gaan kopen en welke zoektermen gebruiken zij als zij slechts informatie willen?

duidelijk plan van aanpak voor online succes

De vergoedingen voor voorgaande werkzaamheden worden altijd vooraf in een duidelijk overzicht per onderdeel gespecificeerd in een aantal fases. De eerste fase van het plan van aanpak is noodzakelijk voor de start van het project. De volgende fases kunnen dan in later stadium, afhankelijk van het succes, worden toegevoegd. Zo weet u altijd waar u van tevoren aan toe bent. U kunt de kosten spreiden en uw investering zal meer rendement opleveren.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl