Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Professioneel reserveringssysteem

Webburo Online Services heeft samen met ondernemers die producten verhuren als boten, fietsen, vakantiehuizen een reserveringssysteem ontwikkeld. Samen met aanbieders van arrangementen is een bookingsysteem gebouwd.
Zowel het reserveringssysteem als het bookingsysteem is een online oplossing die geschikt is voor alle bedrijven die gebruik maken van een aankoop in combinatie met een tijdsperiode. Het reserveringssysteem is uitermate geschikt voor yachtcharters, campings, hotels, aanbieders van arrangementen, restaurants, schouwburgen, bioscopen etc. en kan naar eigen wens modulair worden uitgebreid.

Reserveringssysteem op maat voor elk bedrijf

De basis van het bookingsysteem is bijvoorbeeld geschikt om tafels te reserveren in een restaurant. U krijgt tevens de beschikking over een eigen basis CMS van CosMoS 3.0, zodat het bookingsysteem online beheerd kan worden en ook in uw eigen website zal zijn opgenomen. De meest uitgebreide versies van het bookingsysteem  worden gebruikt door theaters voor hun voorstellingen of door verhuurders van jachten en boten voor online reserveringen. 
Indien gewenst kan het basis systeem worden uitgebreid met modules voor arrangementen, online marketing instrumenten, online betalen, meertaligheid, meesturen van bijlagen etc.

Winstgevende investering in een reserveringssysteem

Een reserveringssysteem zorgt voor meer omzet en minder kosten. Tijdens de start investeert u eenmalig een bedrag voor de bouw (design en programmeren van de online oplossing) en de implementatie van uw gegevens in het reserveringssysteem. Daarna betaalt u per module een vaste maandelijkse vergoeding per module voor de licentie, webhosting en helpdesk. U hoeft dus geen aanvullende afdracht per gerealiseerde reservering te maken zoals vaak bij andere aanbieders van reserveringssystemen het geval is.

Professioneel reserveringssysteem binnen een CMS

Het reserveringssysteem beschikt over een slimme en flexibele user interface op de website en een uitgebreid beheergedeelte met financiële en commerciële mogelijkheden in het back end. Vanzelfsprekend is ook iDEAL gekoppeld aan het reserveringssysteem, zodat een online reservering ook direct online kan worden betaald.
Bedrijven die gebruik maken van ons reserveringssysteem kunnen hiermee hun complete bedrijfsvoering in één keer automatiseren. De commerciële mogelijkheden zijn enorm, dus u kunt uw omzet aanmerkelijk laten stijgen. De besparingen kunnen ook aanzienlijk zijn: een groot deel van de werkzaamheden die u nu nog handmatig moet uitvoeren worden door het bookingsysteem in CosMoS volledig geautomatiseerd.

De reserveringsmodule heeft de volgende plug ins:

•    online reserveren;
•    reserveringen opslaan in de database;
•    automatische datum generatie;
•    instellen start- en eindtijd reserveringen;
•    combinatieperiodes;
•    boeken per uur;
•    arrangementen;
•    instellen van diverse kortingen;
•    mogelijkheden voor upselling;
•    last minute / vroegboek aanbiedingen;
•    E-mail adressen opnemen in de mailinglisten voor nieuwsbrieven.

‚ÄčWilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van ons reserveringssysteem ? Neem vandaag nog contact met ons op !