SAWF: de Stichting Aangepaste Watersport Friesland

Webburo Online Services draagt de Stichting Aangepaste Watersport Friesland een warm hart toe. Wij zijn sinds 2012 sponsor van deze Stichting, die in 2005 is opgericht door een aantal enthousiaste watersporters die direct of indirect een relatie hebben met mensen met een beperking. Een vakantie op het water was voor deze doelgroep destijds niet mogelijk. De stichting heeft een 8-10 persoons motorjacht laten bouwen, de ARON, dat volledig is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Webburo heeft een mooie website voor SAWF gebouwd met een mooie video slider, zodat u direct in de vaarvakantie komt!

Reserveringssystemen

De ARON is via de diverse reserveringssystemen te boeken voor een heerlijke ontspannen vakantie voor het hele gezin.

Zoekt u het gevoel van vrijheid op het water, dan bent u hier op de juiste plek! Met de ARON – een volledig aangepast luxe vakantie motorjacht voor mensen die minder mobiel zijn – gaat u zelfstandig op avontuur.

U kunt een weekend of midweek of ook langer weg, want aan boord vindt u echt alle benodigde voorzieningen. U neemt dan het roer in handen en bepaalt gewoon uw eigen koers. Waar (voldoende) water is, kunt u terecht: via kanalen en meren naar pittoreske dorpen en steden of gewoon in de vrije natuur.

Landgang is (bijna) overal mogelijk, een speciale rolstoellift slaat een heuse brug naar elke kadehoogte. Vertrek en aankomsthaven is Sneek

.

Video presentatie over de SAWF

Bekijk nu de video presentaties van De ARON !

Wordt donateur van SAWF

Ook donateur worden van de Stichting Aangepaste Watersport Friesland of “vriend” van de ARON: klik dan hier voor de mogelijkheden. Alvast hartelijk dank namens Stichting !

Webburo sponsort de website  van de SAWF. De motorboot de Aron is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking

Persoonlijke helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd of neem contact op met ons.

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl