Service Level Agreement

Op deze pagina vindt u het Service Level Agreement (SLA) van Webburo Online Services. Webburo hanteert ter voorkoming van misverstanden een Service Level Agreement (SLA), zodat voor opdrachtgevers duidelijk is wat er verwacht kan worden.

WebburoWP CMS

Webburo bouwt websites, webshops, reserveringsystemen en abonnementen systemen met eigen plug ins die gebaseerd zijn op de open source Content Management Systemen WordPress en WooCommerce. Hierdoor kunnen we websites beter beveiligen en onderhouden. De systeem- en beveiligingsupdates van alle websites van Webburo zijn opgenomen in de jaarlijkse licentiekosten. Het intellectueel eigendom van deze plug ins is van Webburo. De plug ins kunnen dus niet worden “meeverhuisd”, zie ook onze algemene voorwaarden.

Cosmos 3.0

Webburo bouwt ook reserveringssystemen, websites en webshops met Content Management Systemen op basis van het volledig in eigen beheer ontwikkelde centrale softwaresysteem Cosmos 3.0. De systeem-updates van alle websites van Cosmos zijn opgenomen in de jaarlijkse licentiekosten.  De beveiligings-updates van Cosmos zijn alleen opgenomen in de jaarlijkse licentiekosten voor zover de betreffende PHP versies nog worden ondersteund: nadere info vindt u hier.

Browsers

Zowel WebburoWP als Cosmos worden ondersteund in de laatste versies van Chrome, Internet Explorer Edge, Firefox en Safari. In het algemeen werken de websites ook in de overige browsers en oudere versies, hier wordt echter geen garantie voor gegeven.

Product en dienst

Webburo levert het design en de techniek van de website. Het vullen van content op de website (tekst, foto’s video’s, producten etc.) is de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever zelf. Indien Webburo dit moet verzorgen voor de opdrachtgever dient e.e.a. nadrukkelijk in een schriftelijke overeenkomst te zijn vastgelegd.

Levering

De eenmalige productiekosten voor de bouw van een nieuwe website of voor uitbreidingswerkzaamheden worden per fase vooraf gefactureerd, tenzij hiervan in de opdrachtbevestiging nadrukkelijk van is afgeweken, en dienen binnen de geldende betaaltermijn te worden voldaan. Periodieke kosten voor registratie domeinen, hosting, licenties, onderhoud, filters, certificaten etc. worden bij opdracht en bij vooruitbetaling in rekening gebracht.

Online helpdesk modules en plug ins

Voor het WebburoWP is er een online helpdesk beschikbaar via uw eigen CMS dat te bereiken is via de aan u verstrekte gebruikers- en wachtwoord-gegevens. Inloggen kan op  www.domeinnaam.nl/wp-admin: kies in de linker menu balk, blauw gearceerde knop “helpdesk”.

Per module in CosMoS is een online handleiding beschikbaar in www.jouwcosmos.nl. Komt u er niet uit ? Neemt u dan contact op met onze telefonische helpdesk via nummer 088 – 932 28 76 optie 1. Indien gewenst nemen onze medewerkers op afstand uw computer over via teamviewer, en lossen het probleem voor u op.

Uurtarieven productiewerkzaamheden

Het starttarief voor productiewerkzaamheden voor bestaande klanten is € 35,– exclusief BTW voor het uitvoeren van elke wijziging tot een kwartier; voor werkzaamheden tot een half uur wordt € 60,– excl. BTW berekend en voor werkzaamheden vanaf een half uur of langer wordt € 100,– excl. BTW per uur berekend. Voorgaande tarieven gelden ook voor het inschakelen van de helpdesk voor oplossingen die reeds in de online handleidingen worden uitgelegd.

Licentiekosten

Voor het gebruik van de website worden licentiekosten in rekening gebracht. De licentie is voor:

Hosting en registratie van domeinnamen

Webburo biedt hosting voor uw website en registratie van domeinnamen voor een vast bedrag per periode. De diensten bestaan uit:

Uw computer op afstand overnemen

Als u onze helpdesk belt, is het in sommige gevallen handig en praktisch dat één van onze medewerkers uw computer “overneemt” om uw probleem snel en adequaat voor u op te lossen. We maken hiervoor gebruik van het programma Teamviewer. De software van Teamviewer installeert niets op uw computer en als u het programma afsluit hebben derden geen toegang meer. Webburo kan uw computer alleen tijdelijk overnemen op het moment dat u de unieke code die in beeld verschijnt doorgeeft aan één van onze medewerkers. U kunt te allen tijde blijven meekijken wat wij aan het doen zijn op uw systeem.

Let op: u dient in alle gevallen naar ons te bellen, wij zullen u nooit bellen om te vragen om uw codes van Teamviewer om toegang te krijgen tot uw computer.

Teamviewer heeft een versie voor de PC en een versie voor Apple: download via deze links Download Teamviewer voor PC of Download Teamviewer voor Mac.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl