Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Ook een gebruiksvriendelijke webshop?

U bent toe aan een nieuwe webshop en wilt deze laten maken door Webburo. Hoe gaat dat in zijn werk? U neemt contact op met ons. We plannen dan samen een afspraak voor een advies gesprek. Dat mag bij u op het bedrijf op ons kantoor in Steenwijk. Met ons team van webspecialisten bepalen we samen met u welk websdesign en welk cms het beste bij uw wensen past.

PROFESSIONELE WEBAPPLICATIE

Webburo biedt haar klanten een full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle webshop. Wij hanteren hiervoor een stappenplan, dat maximaal uit de volgende vijf meer of minder uitgebreide fases bestaat:
1.    adviesrapport en een zoekwoorden analyse
2.    functioneel ontwerp
3.    ontwerpen en bouwen van de webshop
4.    implementatie en vullen van de webshop
5.    training

1.   Adviesrapport en zoekwoorden analyse

In het adviesrapport worden de uitgangspunten vastgesteld waaraan de webshop zal moeten voldoen. Meer in het bijzonder wordt bepaald wat het doel van de webshop is en waarmee welke klantengroepen worden bediend. De doelstellingen voor de webshop worden gespecificeerd aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. We combineren uw kennis van de branche met onze uitgebreide ervaring in de online marketing. Het resultaat is een plan van aanpak dat de online vertaling is van uw eigen bedrijfsstrategie. Verder maken wij een zoekwoorden analyse waarmee de meest effectieve menustructuur kan worden vastgesteld.

2.    Functioneel ontwerp

 Webburo stelt vervolgens het functioneel ontwerp op. Hierin wordt vastgelegd welke functionaliteit noodzakelijk is voor de webshop en welke modules en plug ins hiervoor nodig zijn. Tevens wordt de meest effectieve user interface omschreven, zodat het rendement van de bezoekers van uw webshop optimaal is.
Hierna kan worden vastgesteld welk CMS het meest geschikt is. Webburo werkt voor haar webshops met de open source systemen WordPress en Magento. Ook kan gebruik worden gemaakt van het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0. In alle gevallen kunt u uw webshop makkelijk bijhouden met een Content Management Systeem (CMS).

3.   Design en bouw van de webshop

Het webdesign, van uw webshop wordt door ons verzorgd op basis van uw wensen zoals die zijn opgenomen in het functioneel document. Hierna wordt de webshop technisch gekoppeld aan het systeem WordPress, Magento of het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0 en aan de overige programmatuur. 
De opmaakknoppen in uw persoonlijke beheerpagina’s zijn vergelijkbaar met Microsoft Word. Het Content Management Systeem is daardoor eenvoudig te gebruiken. Door de modulaire opbouw kan uw webshop te allen tijde snel en gemakkelijk geactualiseerd en uitgebreid worden. Vanzelfsprekend kunt u er vanwege uw huidige beschikbare budget ook voor kiezen om enkele modules later af te nemen.  Op deze manier kunt u de prijs van uw webshop aanpassen aan uw eigen begroting en betaalt u alleen wat u nu nodig heeft.

4.    Implementatie en vulling van de webshop

Door onze ervaring kunnen wij zorgen dat uw webshop snel en goed wordt gevuld met tekst, foto’s, adresbestanden en andere data. Ook het importeren van bijvoorbeeld XML bestanden in uw webshop kan door ons op regiebasis worden verzorgd. Tevens kunnen wij de webshop ingericht opleveren door het aanmaken van formulieren, ingevulde reactievelden, automatische responders etc. Uw webshop staat dan zeer snel online!

5.    Training

Desgewenst kunnen u of uw medewerkers ook dagdelen training volgen hoe de webshop het meest efficiënt kan worden beheerd. U en uw webmanager(s) krijgen het systeem dan snel en volledig onder de knie.