Webshops

Webburo heeft sinds 1999 veel webshops gebouwd voor haar klanten. Ook exploiteren we zelf een aantal succesvolle webshops. Als u ook online wilt verkopen assisteren we u graag. We helpen u met verzendmogelijkheden, filters en categorieën, betaalopties, meertaligheid, online marketing of automatische product updates.

Voorbeelden

Demonstratie van de mogelijkheden van webshops

Onderstaand vindt u de informatie over onze webshops. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden webshop eigenaren van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Mogelijkheden webshops

Voorraad

uitgebreid voorraadsysteem voor identieke producten

Meertalig

systeem is ook geschikt voor buitenlandse huurders

Aanbiedingen

uw last minutes worden opvallend vormgegeven

Verkoopoverzichten

eenvoudige administratie door online bestellingen

Betalingen

klanten betalen de hele PDF factuur online of een gedeelte

Productpresentatie

informatie, beschikbaarheid en prijzen per product

Eigen webshops starten

Wilt u zelf een eigen webshop starten? Heeft u nagedacht over het doel van uw webshop ? Wilt u producten verkopen of zorgen dat u meer offerte-aanvragen ontvangt en leads genereert ? Welke producten wilt u aan welke doelgroepen verkopen ? Wordt het bestelproces van de producten die u wilt verkopen duidelijk verwerkt in het design van uw website ? Hoe combineert u de eenmalige aanschaf van een product door een klant in uw webshop met de upselling van andere producten, pakketvoordeel of een optie als “andere klanten bekeken ook” ? Dienen de verzendkosten te worden berekend op basis van gewicht, afstand, formaat of op basis van het totale factuurbedrag ? Biedt u ook de mogelijkheid om voor buitenlandse zakelijke klanten de BTW te verleggen in combinatie met een check of zij het juiste BTW nummer hebben doorgegeven ?

Uitgebreid adviesgesprek

Webburo zal samen met u antwoorden geven op voorgaande vragen en een plan van aanpak opstellen hoe u ook een succesvolle webshop kunt starten. Uw kennis van uw bedrijf en uw producten combineren we met onze online kennis over het ontwikkelen van een professionele webshop. Webburo exploiteert zelf ook een aantal webshop, zodat we zelf ook heel goed weten waar u in de praktijk tegenaan kunt lopen. We zorgen er voor dat u van ons leergeld profiteert !

We geven u strategisch advies over de inrichting van de webshop, mede aan de hand van uw te verwachten financiële rendementen, en combineren dit met voorstellen voor zoekmachine optimalisatie (SEO), AdWords (SEA), inzet van social media als Facebook, Instagram en LinkedIN en online marketing.

Voordelen van webshops

Supersnel

supersnel vanwege hosting op een geoptimaliseerde server

Excel

duidelijk omzet overzicht in Excel met relevante gegevens

Compleet

systeem wordt volledig gevuld opgeleverd, u kunt direct live

Omzet

meer opbrengst door kortingen en toeslagen per product

Vormgeving

eigen design met conversie van bezoeker naar klant

Upselling

diverse opties voor meer verkoopresultaat en service

E-mail

betaalbevestigingen en herinneringen per mail met PDF

Deelbetaling

deelbetalingen en reminder mail aantal dagen voor vertrekdatum

Verzekeringen

aanbieden van diverse erzekeringen

Modulaire opbouw, eventueel gefaseerd invoeren

De webshops van Webburo Online Services hebben heel veel verschillende plug ins. De plug ins zijn al actief bij andere verhuurders die klant zijn bij Webburo. Daardoor zijn de plug ins dus een bewezen effectieve technische oplossing. U kunt de plug ins indien gewenst gefaseerd afnemen.:

 • productpresentaties met specificaties, foto’s en video’s
 • meerlaagse categorieën
 • heel handig en efficiënt: geautomatiseerde koppelingen aan andere systemen
 • XML im- en export mogelijkheden: dagekijkse update van voorraden en prijzen uit ERP systeem
 • intelligente zoekmodules
 • extra verkoop: efficiënte filtermogelijkheden o.b.v. prijs, product, kleur, merk
 • voorraadsystemen
 • verzend systemen obv prijs, locatie, gewicht etc. en optie gratis verzending vanaf bepaald bedrag
 • alle online betaalmogelijkheden van Mollie, zoals iDEAL
 • PDF facturen met BTW specificaties en pakbonnen
 • BTW verlegd optie voor buitenlandse zakelijke klanten incl VIES controle
 • instellen van diverse kortingen
 • mogelijkheden voor upselling
 • opties voor pakketvoordeel
 • Effectieve conversie: presentatie op homepage van Google review module
 • spotlight aanbiedingen
 • berekeningsmodules
 • meertaligheid
 • excel up- en downloads
 • kassakoopjes
 • mogelijkheid van deelbetalingen
 • e-mail adressen opnemen in de mailinglisten voor nieuwsbrieven
 • specifieke maatwerkoplossingen

Functioneel ontwerp voor webshops

Webburo Online Services stelt vooraf een functioneel ontwerp op voor de webshop met de meest optimale menustructuur. Hierdoor kunnen bezoekers in de webshop ook daadwerkelijk worden verleid om aankopen te doen en zal de conversie van kijker naar koper worden verhoogd.

Het design en de techniek van webshops

Het design van de webshop wordt vervolgens ontworpen op basis van uw wensen, waarbij Webburo zorgt voor een vormgeving die de conversie van een bezoeker naar een betalende klant zo optimaal mogelijk maakt. Nadat u tevreden bent over het design van uw webshop wordt het Content Management Systeem geprogrammeerd. Webburo programmeert de websites en webshops voor haar klanten met in eigen beheer gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op WordPress en WooCommerce software. Op deze manier kunnen we de beveiliging van uw webshop beter garanderen en zijn de updates van de software sneller en eenvoudiger door te voeren. Het gros van de techniek hebben we dus zelf in huis. In incidentele gevallen gebruiken we plug ins van WordPress of WooCommerce zelf.

Het vullen van webshops met producten

Zodra de vormgeving en de techniek van uw webshop gereed is kunnen de productcategorieën worden gevuld. Webburo kan uw webshop eenmalig voor u vullen. We kunnen periodiek updates van producten, prijzen, foto’s en video’s voor u verzorgen of we programmeren een XML import die op vast tijdstippen vanuit een externe database van uw leverancier uw productbestanden bijwerkt. Vanzelfsprekend wordt bij het implementeren van het producten bestand rekening gehouden met een optimale vindbaarheid in Google.

De webshop staat live

Na het live op internet plaatsen van uw webshop kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of Als uw website live op het Internet is geplaatst kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw Online Marketing zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), Google AdWords (SEA), Facebook, LinkedIN, Instagram, nieuwsbrieven en conversie optimalisatie.. We doen dit voor veel klanten, waaronder de webshops van Schroeven-winkel.nl en Bigbagsiergrind.nl.

webshops, online reserveringssystemen of websites

Persoonlijke helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Zekerheden van Webburo

 • totaal oplossing van idee naar live
 • snel online met een complete website
 • betrokken én aardige medewerkers
 • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
 • betrouwbare servers met 99,9% uptime
 • unieke aantrekkelijke responsive designs
 • eigen meertalige tekstschrijvers
 • onze websites scoren beter in Google
 • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl