Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Het beste Content Management Systeem voor uw webshop

Webburo maakt altijd gebruik van een Content Management Systeem voor de bouw van webshops, webshops en reserveringssystemen. Hierdoor kunnen gebruikers snel, makkelijk en regelmatig teksten, foto's, video's en producten wijzigen en updaten. Afhankelijk van de specifieke eisen en wensen van de klant adviseert Webburo wel CMS het beste bij uw oplossing past !

Open source software

Webburo Internet Services bouwt webshops met de open source software van WordPress, ExpressionEngine en Magento voor haar klanten in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder.

Ons eigen systeem CosMoS 3.0

Daarnaast maken we gebruik van ons eigen contentmanagementsysteem CosMoS 3.0. Dit CMS is modulair opgebouwd, zodat u uw webshop gemakkelijk naar wens kunt uitbreiden met modules en plug ins. Door deze modulaire opbouw kunnen wij uw webshop tegen lage kosten voorzien van uitgebreide functionaliteit. U bestelt alleen wat u op dit moment nodig heeft, later kunt u makkelijk extra onderdelen aanvullen.
CosMoS is zeer gebruiksvriendelijk: het bijhouden van uw webshop is net zo makkelijk en snel als het gebruik van bijvoorbeeld WORD. Komt u er toch niet uit, dan kunt u elke werkdag gebruik maken van onze gratis telefonische helpdesk. Ook bieden wij u in het beheersysteem van jouwcosmos.nl uitgebreide online handleidingen met duidelijke instructie-foto's en video's.
CosMoS is gecentraliseerd geprogrammeerd. Dat houdt in dat alle klanten in principe dezelfde webtechniek en programmatuur gebruiken. Het systeem is daarom zeer stabiel en betrouwbaar. Indien er in de centrale progammatuur een onderdeel wordt vervangen, is deze direct beschikbaar en actief in alle CosMoS webshops van onze klanten. Webburo kan dus snel en makkelijk updates in het CosMoS systeem plaatsen.