Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Webtechnieken WordPress, Magento en CosMoS 3.0

Webburo Online Services maakt voor de ontwikkeling van professionele webshops voor haar klanten in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder onder meer gebruik van de Webtechnieken WordPress, Magento en CosMoS 3.0.

WORDPRESS

SUCCESVOLLE WORDPRESS WEBSHOP

U kunt uw webshop makkelijk zelf bijhouden met een Content Management Systeem (CMS). Webburo maakt hiervoor gebruik van WordPress webtechniek. Hiermee kunnen eenvoudige webshops, maar ook zeer uitgebreide professionele webapplicaties worden ontwikkeld. WordPress is zeer geschikt om gebruiksvriendelijke webshops te realiseren.

CMS WORDPRESS

De techniek van WordPress is bestaat uit een Content Management Systeem (CMS) dat zeer gebruikersvriendelijk is door het grote aantal uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van alle mogelijke plugins. Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe webshop wordt WordPress optimaal ingericht met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw webshop uitstekend wordt gevonden in de zoekmachine Google.

Magento

Succesvolle Magento webshop

Met een Content Management Systeem (CMS) van Magento kunt u uw webshop volledig op maat maken. Magento stelt geen beperkingen aan de menustructuur of het design van de webshop. Magento webshops zijn zeer uitgebreid, stabiel en kunnen worden voorzien van een multishop management systeem. Magento is zeer geschikt om uitgebreide professionele webshops te realiseren met een goede vindbaarheid in zoekmachines.

CMS Magento

De techniek van Magento bestaat uit een Content Management Systeem (CMS) waarbij veel maatwerk oplossingen mogelijk zijn doordat het systeem volledig zelf door de programmeurs van Webburo is in te richten. Met Magento kunnen zowel het front end als de back end van uw webshop volledig aan uw voorkeuren en die van uw klant worden aangepast. 
Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe webshop wordt Magento optimaal ingericht met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw webshop uitstekend wordt gevonden in de zoekmachine Google.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM: COSMOS 3.0

Webburo verzorgt de vormgeving en techniek van internetsites voor MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder ook met behulp van de webtechniek CosMoS 3.0: het in eigen beheer geproduceerde CMS. Door gebruik te maken van CosMoS kunt u uw eigen etalage zo vaak en zo veel als u wenst vullen met gegevens zoals bijvoorbeeld tekst, foto’s, audio en video in een zogenaamde cockpit (= afgesloten deel op het internet, waar u met behulp van inloggegevens wijzigingen zelf in de etalage kunt aanbrengen). U heeft hiervoor geen kennis nodig van programmeertalen. Standaard kennis van Windows volstaat al.  

Voor al uw vragen over het CMS hebben wij een uitgebreide handleiding opgesteld die te vinden is wanneer u in het CMS ingelogd bent. Kijk voor gebruikersvragen dan ook altijd eerst in deze online handleiding. Indien u na het raadplegen van de handleiding nog steeds met een vraag of probleem blijft zitten, kunt u contact opnemen met onze helpdesk.