Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Professionele webshops met beter design

Wilt u zelf een eigen webshop starten? Heeft u nagedacht over het doel van uw webshop? Wordt het bestelproces van de producten die u wilt verkopen duidelijk verwerkt in het design van uw website? Door goede geoptimaliseerde ontwerpen wordt het proces van de webshop aanmerkelijk verbeterd. Webburo maakt vooraf in nauw overleg met de klant een functioneel ontwerp voor de webshop. Eerst maken wij de meest optimale menustructuur voor de webshop. Hierdoor kunnen bezoekers in de webshop ook daadwerkelijk worden verleid om aankopen te doen.
Webburo Internet Services helpt u om een goed geoptimaliseerde webshop te realiseren waarin u uw produkten op een professsionele manier kunt aanbieden via het internet. Webburo kan alle online werkzaamheden voor u uitvoeren, zodat u zich optimaal kunt richten op het ondernemen zelf.

Maak gebruik van slimme modules

U kunt aan een professionele webshop allerlei modules koppelen, zoals bijvoorbeeld betaaldiensten als iDEAL, PayPal, Payment Service Providers, MailChimp nieuwsbrieven, online reserveringen of google maps.

Design van een succesvolle webshop

De op maat gemaakte designs of ontwerpen voor uw webshop worden gekoppeld aan het CMS dat hier het beste bij past. Webburo biedt zowel het in eigen beheer geprogrammeerde gecentraliseerde Content Management Systeem CosMoS 3.0, als de open source platformen WordPress en Magento. Na het vaststellen van de doelstelling voor uw webapplicatie kunnen wij u advies geven welk systeem en welke techniek het beste aansluit bij uw online strategie. We kunnen daarmee een passende online oplossing bieden!

Kies voor Webburo als u wilt starten met een webshop

De vormgeving, techniek en optimalisatie van uw webshop is bij Webburo in de juiste handen. Ondernemers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder die een goede webshop willen hebben nodigen wij graag uit op ons kantoor in Steenwijk. De koffie is gratis, een keer praten kost niets!