Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Professionele website laten maken

Wij bieden u een full service oplossing voor de exploitatie van een succesvolle website. Wij hanteren hiervoor een stappenplan, dat uit de volgende fases kan bestaan:
1. adviesrapport en zoekwoorden analyse
2. functioneel ontwerp
3. ontwerpen en bouwen van de website
4. implementatie/vullen van de website
5. training

Adviesrapport en zoekwoorden analyse

In het adviesrapport worden de uitgangspunten vastgesteld waaraan de website zal moeten voldoen. Meer in het bijzonder wordt bepaald wat het doel van de website is en waarmee welke klantengroepen worden bediend. De doelstellingen voor de website worden gespecificeerd aan de hand van een vragenlijst. We combineren uw kennis van de branche met onze uitgebreide ervaring. Het resultaat is een plan van aanpak dat de online vertaling is van uw eigen bedrijfsstrategie. Webburo maakt een zoekwoorden analyse in Google Analytics waarmee de meest effectieve menustructuur kan worden vastgesteld. 

functioneel ontwerp

Webburo stelt vervolgens het technisch functioneel ontwerp op. Hierin wordt vastgelegd welke functionaliteit noodzakelijk is voor de website en welke modules en plug ins hiervoor nodig zijn. Tevens wordt de meest effectieve user interface omschreven, zodat het rendement van de bezoekers van uw website optimaal is.
Hierna kan worden vastgesteld welk CMS het meest geschikt is voor uw website. Webburo werkt voor haar websites met de open source systemen WordPress en Magento. Ook kan gebruik worden gemaakt van het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0.

ontwerpen en bouwen van de website

De vormgeving, het webdesign, van uw website wordt door ons verzorgd op basis van uw wensen zoals die zijn opgenomen in het functioneel document en de user interface. Hierna wordt de website technisch gekoppeld aan een als systeem WordPress of Magento of het in eigen beheer geprogrammeerde systeem CosMoS 3.0.
De opmaakknoppen in uw persoonlijke beheerpagina’s zijn vergelijkbaar met Microsoft Word. Het Content Management Systeem is daardoor eenvoudig te gebruiken. Door de modulaire opbouw kan uw website te allen tijde snel en gemakkelijk geactualiseerd en uitgebreid worden. Vanzelfsprekend kunt u er vanwege uw huidige beschikbare budget ook voor kiezen om enkele modules later af te nemen. Op deze manier kunt u de prijs van uw website aanpassen aan uw eigen begroting en betaalt u alleen wat u nu nodig heeft.

4. implementatie/vullen van de website

Door onze ervaring kunnen wij zorgen dat uw website snel en goed wordt gevuld met tekst, foto’s, adresbestanden en andere data. Ook het importeren van bijvoorbeeld XML en CSV bestanden in uw website kan door ons worden verzorgd. Uw website staat dan zeer snel online!

5.  training

Desgewenst kunnen u of uw medewerkers ook dagdelen training volgen hoe de website het meest efficiënt kan worden beheerd. U en uw redacteur(s) krijgen het systeem dan snel en volledig onder de knie.

Webburo wil vanuit het kantoor in Steenwijk ook uw webdesigner zijn, zoals we dat voor ruim 1500 andere bedrijven in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder al hebben gerealiseerd!