Websites

Webburo Online Services biedt haar klanten een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van websites. We plaatsen ook uw teksten, foto’s, video’s en formulieren voor u in uw site. De website wordt responsive geprogrammeerd, zodat deze ook goed te gebruiken is op alle mobiele telefoons en Tablets.

Voorbeelden

Demonstratie van de mogelijkheden voor uw websites

Onderstaand vindt u de informatie over onze websites. We kunnen u ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden en u adviseren welke oplossingen goed werken voor andere tevreden website eigenaren van Webburo. Graag informeren wij u vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek bij u op het bedrijf, bij ons op kantoor in Steenwijk of via een online demo via Google Meet. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een afspraak !

Uitgebreid adviesgesprek

Webburo begint altijd met een goed gesprek met u over uw bedrijf en uw wensen. Samen bespreken we de strategische doelstellingen. We maken een vertaling naar de online mogelijkheden voor uw website en online marketing. In onze optiek dienen de offline en de online doelstellingen elkaar altijd te versterken, zodat het totale resultaat zal verbeteren. Webburo treedt graag op als sparringpartner van de ondernemer om het beste plan van aanpak op te stellen.

De werkzaamheden van Webburo zoals per onderdeel worden gespecificeerd in de offerte kunnen ook gefaseerd (of gedeeltelijk) worden uitgevoerd, zodat uw nieuwe website snel live kan worden gezet op het Internet. Daarna kunnen verdere verbeteringen worden doorgevoerd.

Klant van Webburo wordt zo veel als mogelijk “ontzorgd”

Webburo streeft naar langdurige relaties met haar klanten, zodat we naar verloop van tijd ook duidelijk weten wat we over en weer van elkaar mogen verwachten. Webburo wil u als klant graag zo veel als mogelijk “ontzorgen” bij uw online activiteiten. Webburo werkt intensief samen met haar klanten voor het optimale online resultaat.

Professioneel webdesign van websites

Een aantal zaken is van essentieel belang voor een professionele en succesvolle website. Eén daarvan is het design: de vormgeving van de website dus. Webburo heeft eigen webdesigners in dienst, die niet alleen weten hoe ze een mooie site voor u moeten maken. Onze frontend developers hebben ook kennis hoe een internetsite effectief moet worden ingericht, zodat bezoekers van uw website ook klanten gaan worden. Een uitgebreid overzicht van onze referenties vindt u hier.

Responsive design van websites

Websites werden vroeger ontworpen op vaste breedtes. Inmiddels worden internetsites door meer dan de helft van de gebruikers bekeken op mobiele telefoons en tablets. Het is dus noodzakelijk om per apparaat beter in te spelen op de wensen van de gebruiker. Webburo biedt daarom de mogelijkheid om websites direct en beter geschikt te maken voor mobiele telefoons en tablets door middel van een zogenaamd responsive design of schaalbaar ontwerp. Een website met een responsive design past zich aan op basis van de schermresolutie van het gebruikte apparaat. Hiervoor wordt per toestel een aangepaste vormgeving gemaakt die schaalbaar is, zodat op elk apparaat het gebruik van de website optimaal is. Dit is ook van belang voor de zoekresultaten in Google, omdat Google indexeert afhankelijk van het gebruikte apparaat. Is een website bijvoorbeeld slecht of minder geschikt om op een mobiele telefoon te gebruiken, dan zal Google deze op een lagere zoekpositie plaatsen als op een mobiele telefoon wordt gezocht naar een bepaalde zoekterm.

Webburo WP Websites

Webburo programmeert de websites voor haar klanten met in eigen beheer gebouwde gecentraliseerde modules die gebaseerd zijn op WordPress software. Het gros van de techniek hebben we dus zelf in huis. In incidentele gevallen gebruiken we plug ins van WordPress zelf.

De websites staan live

Als uw website live op het Internet is geplaatst kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp of Brevo voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw Online Marketing zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), Google AdWords (SEA), Facebook, LinkedIN, Instagram, nieuwsbrieven en conversie optimalisatie.. We doen dit voor veel klanten, waaronder de webshops van Schroeven-winkel.nl en Bigbagsiergrind.nl.

Persoonlijke helpdesk

Webburo Online Services biedt een hoge mate van service via de persoonlijke telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden wij uw vragen en geven u advies. Daarnaast hebben we een uitgebreide online helpdesk: zie https://helpdesk.webburo.nl/, waar alles stap voor stap met schermafbeeldingen wordt uitgelegd.

websites, online reserveringssystemen of webshops

Neem contact met ons op:

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl