Websites

Webburo Online Services biedt haar klanten een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van uw website en zal ook de teksten, foto’s, video’s en formulieren plaatsen en daar waar mogelijk ook zorg dragen voor Google vriendelijke inhoud van de website.
Webburo start het proces van de bouw van een website voor uw bedrijf altijd met een goed gesprek, waarin de strategische doelstellingen van uw bedrijf worden doorgenomen en een vertaling wordt gemaakt naar de online mogelijkheden voor de website, zoekmachine optimalisatie en/of online marketing. In onze optiek dienen de offline en de online doelstellingen elkaar altijd te versterken, zodat het totale rendement zal toenemen. Webburo treedt graag op als sparringpartner van de ondernemer om het beste plan van aanpak op te stellen.
De werkzaamheden van Webburo kunnen ook gefaseerd (of gedeeltelijk) worden uitgevoerd, zodat de nieuwe website snel live kan worden gezet.

Professioneel webdesign

Een aantal zaken is van essentieel belang voor een professionele en succesvolle website. Eén daarvan is het design, de vormgeving van de website dus. Webburo heeft eigen webdesigners in dienst, die niet alleen weten hoe ze een mooie website voor u moeten maken, maar ook hoe een internetsite effectief moet worden ingericht. Een uitgebreid overzicht van onze referenties, die u kunt filteren op uw voorkeuren, vindt u hier.

Responsive design

Websites werden voorheen ontworpen op vaste breedtes. Door het explosief toegenomen gebruik van smartphones en tablets is het nu noodzakelijk om per apparaat beter in te spelen op de wensen van de gebruiker. Webburo biedt daarom de mogelijkheid om websites direct en beter geschikt te maken voor smartphones en tablets door middel van een responsive design. Een responsive website past zich aan op basis van de schermresolutie van het gebruikte apparaat. Hiervoor wordt per toestel een aangepaste vormgeving gemaakt die schaalbaar is.

Het onderstaande plaatje laat duidelijk zien wat responsive design in de praktijk inhoudt.

De website staat live

Na het live op internet plaatsen van uw website kan Webburo ook periodiek updates van tekst, foto’s of video’s aan uw website toevoegen of nieuwsbrieven in MailChimp voor u opzetten. Webburo verzorgt ook uw zoekmachine optimalisatie, AdWords en Online Marketing.

De zekerheden van Webburo:

  • ervaring sinds 1999
  • betrokken medewerkers
  • full service begeleiding
  • persoonlijke helpdesk
  • betrouwbare servers
  • snel en compleet online
  • mooie responsive designs
  • oplevering met content
  • eigen tekstschrijvers
  • hoger in Google

Contactformulier

contactformulier