Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Een CMS met WordPress,  Magento en CosMoS

Webburo Online Services maakt voor de ontwikkeling van professionele websites voor haar klanten in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder gebruik van het CMS WordPress, Magento en CosMoS 3.0.

WordPress websites en Woocommerce webshops

Succesvolle WordPress website

U kunt uw website makkelijk zelf bijhouden met een Content Management Systeem (CMS). Webburo maakt hiervoor gebruik van het WordPress CMS. Hiermee kunnen eenvoudige websites, maar ook zeer uitgebreide professionele webapplicaties worden ontwikkeld. WordPress is zeer geschikt om gebruiksvriendelijke websites te realiseren. 

CMS WordPress

De techniek van WordPress is bestaat uit een Content Management Systeem (CMS) dat zeer gebruikersvriendelijk is door het grote aantal uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van alle mogelijke plugins. Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website wordt WordPress optimaal ingericht met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw website uitstekend wordt gevonden in de zoekmachines.

CMS Magento webshops

Het Magento CMS is een uitermate krachtig systeem voor webshops. Vrijwel alle toepassingen zijn in Magento te bouwen of er bestaat een module of plugin voor. Het systeem is en blijft ook bij bijzonder veel producten snel. Achter Magento staat een enorme communitie van technische gebruikers die het systeem met tips en trucs ondersteunen. Op het internet zijn veel handleidingen, tutorials en oplossingen te vinden waar de gebruiker echt iets aan heeft.

Content Management Systeem: Cosmos 3.0

Webburo verzorgt de vormgeving en techniek van internetsites voor MKB-ers in Friesland, Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder ook met behulp van de webtechniek CosMoS 3.0: het in eigen beheer geproduceerde CMS. Door gebruik te maken van CosMoS kunt u uw eigen etalage zo vaak en zo veel als u wenst vullen met gegevens zoals bijvoorbeeld tekst, foto’s, audio en video's. U heeft hiervoor geen kennis nodig van programmeertalen. Standaard kennis van Windows volstaat.  

Voor al uw vragen over het CMS hebben wij een uitgebreide handleiding opgesteld die te vinden is wanneer u in het CMS ingelogd bent. Kijk voor gebruikersvragen dan ook altijd eerst in deze online handleiding. Indien u na het raadplegen van de handleiding nog steeds met een vraag of probleem blijft zitten, kunt u contact opnemen met onze helpdesk.