Werken of stage bij Webburo

Als je gaat werken bij Webburo Online Services heb je als medewerker een groot aandeel in het succes van ons bedrijf. Wij geloven niet meer in een formele werkomgeving met pakken en stropdassen, maar wel in een sfeer waarin onze zelfstandige medewerkers zich kunnen ontplooien, hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf ook verantwoordelijkheid dragen. Een oud collega noemde dit: je mag best eens struikelen bij Webburo, zo lang je je nek maar niet breekt !

Interesse om bij Webburo te komen werken ?

Heb jij interesse om te komen werken bij Webburo? Stuur een open sollicitatie via helpdesk@webburo.nl. Bellen mag ook: 088-9322876. Actuele vacatures vind je hier.

Werken, leren en groeien tijdens je stage bij Webburo

Ben je op zoek naar een stage bij een professioneel webdesign bedrijf in Noord- en Oost Nederland ? Wij bieden plekken aan webdesigners en Front-end ontwikkelaars die echt wat willen leren. Je draait volledig mee in onze projectteams. Hierin krijg je alle taken die de andere teamleden ook hebben, dus niet alleen koffie halen (mag natuurlijk wel), maar ook alle andere opdrachten die voor het realiseren van een succesvolle website, webshop of reserveringssysteem noodzakelijk zijn.
Webburo is een erkend leerbedrijf en heeft opleidingsmogelijkheden voor stages ICT Applicatie- en mediaontwikkelaar (25187) (Niveau 4).

Werken en een leuke bijbaan

Na je stage is er een mogelijkheid dat je kunt komen werken bij Webburo als oproepkracht. Dan heb je niet alleen een leuke en leerzame stage, maar houd je er ook nog een fantastische bijbaan aan over !

Interesse om bij Webburo stage te lopen ?

Is een stage bij Webburo iets voor jou ? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie of bel met één van onze front end ontwikkelaars voor een goed gesprek.

Kom werken bij ons Team

Wil je ook werken in een enthousiast team ? Houd je van uitdagende klussen en ben je niet bang om zelfstandig keuzes te maken ? Dan vind je het vast leuk om bij Webburo te komen werken. Neem contact met ons op om kennis te maken.

Werken bij bij het team van Webburo ? We bouwen online reserveringssystemen, websites en webshops en verzorgen online marketing.

Zekerheden van Webburo

  • totaal oplossing van idee naar live
  • snel online met een complete website
  • betrokken én aardige medewerkers
  • persoonlijke oplossingsgerichte helpdesk
  • betrouwbare servers met 99,9% uptime
  • unieke aantrekkelijke responsive designs
  • eigen meertalige tekstschrijvers
  • onze websites scoren beter in Google
  • uw ervaren online partner sinds 1999
Delen

Neem contact met ons op

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl