Stationsplein 14
8331 GM Steenwijk
Tel: 088 9322876

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 

Als u op een goede manier gebruik maakt van internetmarketing krijgt u een hogere positie in de zoekmachines en wordt u beter gevonden door uw doelgroep. Hierdoor krijgt u meer bezoekers, meer omzet en meer contacten. Door middel van internetmarketing kan een anonieme website veranderen in een echte moneymaker.

Scoren in Google

Uit onderzoek blijkt dat van de internetgebruikers:

  • 98% zoekt via zoekmachines;
  • 90% van de gebruikers van zoekmachines niet verder kijkt dan de eerste 30 zoekresultaten;
  • 87% de producten en diensten op internet vergelijkt;
  • 85% een merk met een toppositie als topmerk zal beschouwen;
  • 81% het zoeken via Google als beste manier beoordeelt om informatie te vinden;
  • 68% via zoekmachines kennis maakt met nieuwe aanbieders;
  • 41% een aankoop heeft gedaan als resultaat van de uitkomst van de zoekresultaten in Google.

Webburo Online Services biedt maatwerk oplossingen voor SEO

Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseren wij u hoe zoekmachine optimalisatie het meeste online rendement oplevert voor uw website, webshop of reserveringssysteem.SEO is namelijk geen éénmalig proces, aangezien zoekmachines zeer regelmatig hun wiskundige algoritmen wijzigen. Dit maakt het behalen maar uiteraard ook het behouden van goede posities in de zoekresultaten een continu proces dat online specialisten vereist. Webburo scoort hoge zoekresultaten in Google voor haar klanten. 
Wilt u ook goed gevonden worden in Google ? Onze zoekmachine experts zijn u graag van dienst !

Linkbuilding
Wij verzorgen elke maand de linkbuilding van uw website zodat u wordt toegevoegd op tientallen websites en directories die voor u interessant zijn. Hierdoor vergroten wij de linkpopulariteit van uw website waardoor u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten. Naast meer bezoekers via toegevoegde websites krijgt u ze dus ook via de zoekmachines. Linkbuilding is een maandelijks proces. Om dit goed te doen is actuele kennis vereist. Wij investeren daarom veel tijd en energie om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Optimaliseren van zoektermen 
Zoekmachines gaan het internet af en indexeren een gigantische hoeveelheid websites. Een zoekmachine bepaalt aan de hand van honderden factoren de volgorde van haar zoekresultaten. Verschillende technieken kunnen ervoor zorgen dat uw website goed wordt gevonden in de zoekresultaten. Het enige wat u hoeft te doen is de zoekwoorden waarmee u hoog in de zoekmachines wilt verschijnen aan ons door te geven. Naast linkbuilding kunnen wij dus ook uw website optimaliseren zodat u nog beter vindbaar wordt in de zoekmachines.

Rapportage en verantwoording

Maandelijks ontvangt u van ons een rapport waarin de voortgang wordt vermeld: hoe hoog scoren u zoektermen in Google en wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de uitgangssituatie. Tevens geven wij u een overzicht van de verrichte werkzaamnheden. Indien gewenst bespreken wij periodiek de status van uw website en voeren in overleg met u wijzigingen uit in de strategie om ook uw website beter te laten scoren ! 

Wilt u dat uw website, webshop of reserveringssysteem goed gevonden wordt in Google ? Neem vandaag nog contact met ons op !